TOYOTA

Show:
Sort By:

Flanse distantiere 30mm Toyota

Flanse distantiere 30mm, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni: Diametru interior: 108 mm ..

500RON

Flanse distantiere 35mm Toyota

Flanse distantiere 35 mm, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni: Diametru interior: 108 mm &nb..

550RON

Flanse distantiere 38mm Toyota

Flanse distantiere 38 mm, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni: Diametru interior: 108 mm ..

590RON

Flanse distantiere Toyota 30mm cu inel de centrare

Flanse distantiere 30 mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni:&nbs..

580RON

Flanse distantiere Toyota 35mm cu inel de centrare

Flanse distantiere 35 mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni:&nbs..

620RON

Flanse distantiere Toyota 38mm cu inel de centrare

Flanse distantiere 38 mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni:&nbs..

650RON

Flanse distantiere Toyota 50mm cu inel de centrare

Flanse distantiere 50 mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs. Dimensiuni:&nbs..

680RON

Flanse distantiere Toyota Land Cruiser seriile 100 de 30mm cu inel de centrare

Flanse distantiere Toyota Land Cruiser seriile 100 de 30mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs..

580RON

Flanse distantiere Toyota Land Cruiser seriile 100 de 35mm cu inel de centrare

Flanse distantiere Toyota Land Cruiser seriile 100 de 35mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs..

620RON

Flanse distantiere Toyota Land Cruiser seriile 100 de 38mm cu inel de centrare

Flanse distantiere Toyota Land Cruiser seriile 100 de 38mm cu inel de centrare, din aluminiu, special concepute pentru a mari stabilitatea masinii dvs..

650RON

TOYOTA

Flansele distantiere se pot utiliza din mai multe motive, unul dintre ele ar fi stabilitatea marita pe care o ofera, al doilea fiind designul agresiv pe care il ofera vehicului 4x4. Distantierele se utilizeaza si in cazu in care kitul de frana este mai mare si spatiul necesar este insuficient, dar si in cazaul in care jantele pe care le montati au un offset ce imping roata prea mult in interior, iar anvelopa freaca componentele vehiculului off road.
Va punem la dispozitie atat online, cat si in magazinul nostru din Bucuresti, flanse distantiere deidcate Toyota 4Runner, Toyota Surf, Toyota FJ Cruiser, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser 70, Toyota Land Cruiser 90, cu grosimea de 30mm, 35mm, 38mm si 50mm, cu inel de centrare sau fara inel de centrare.