ATV

Necesare pentru plimbarile cu ATV / SSV / MOTO

Outdoor lifestyle

Pregateste-te pentru noi aventuri!

 • Echipajul Best Ride: Locul 1 National RR2 SSV Campionatul National de Rally Raid 2023
  by Team BestRide on decembrie 18, 2023 at 11:48 am

  Echipajul „Best Ride”, compus din pilotul Ciprian Berchez si copilotul Alin Bugeac, a marcat o ascensiune spectaculoasa in Campionatul National de Rally Raid 2023, castigand titlul de campioni nationali la clasa SSV RR2. Aceasta performanta este cu atat mai remarcabila, avand in vedere ca pentru Alin Bugeac, aceasta a fost prima experienta in motorsport. Echipajul Articolul Echipajul Best Ride: Locul 1 National RR2 SSV Campionatul National de Rally Raid 2023 apare prima dată în Blog Best Ride.

 • Noul Duster 2024 lansat oficial
  by Team BestRide on decembrie 13, 2023 at 6:31 am

  « Mai Duster decat oricand » : noul Duster continua povestea de succes a unui model care a devenit o referinta pe piata si o adevarata emblema a marcii Dacia si a valorilor sale: Robusta si Outdoor, Esentiala si Cool, Eco-Smart. Lansat in 2010, reinnoit pentru prima oara in 2017, Duster s-a impus prin modul Articolul Noul Duster 2024 lansat oficial apare prima dată în Blog Best Ride.

 • Dacia Manifesto votat ”Conceptul auto cu cel mai reusit design”, titlu oferit de cei mai buni designeri auto
  by Team BestRide on decembrie 12, 2023 at 7:49 pm

  Dacia Manifesto a fost votat ‘Conceptul auto cu cel mai reusit design’, prezentat in revista anuala Car Design Review Conceptul inovator a castigat acest premiu exclusiv prin voturile oferite de cei mai buni designeri auto din lume Dacia este nominalizata pentru prima data in publicatia Car Design Review Manifesto este conceput pentru aventurile in aer Articolul Dacia Manifesto votat ”Conceptul auto cu cel mai reusit design”, titlu oferit de cei mai buni designeri auto apare prima dată în Blog Best Ride.

 • Nasser Al-Attiyah se alatura echipei de RALLY-RAID a Dacia
  by Team BestRide on decembrie 12, 2023 at 7:37 pm

  Nasser Al-Attiyah (52 ani), de 5 ori castigator al Raliului Dakar, se alatura ca pilot oficial echipei de rally-raid a marcii Dacia. Nasser va participa la etapa de test, din 2024, si se va angaja apoi, din 2025, in competitia Dakar si in Campionatul Mondial de Rally-Raid FIA (W2RC), alaturi de Sébastien Loeb si de Articolul Nasser Al-Attiyah se alatura echipei de RALLY-RAID a Dacia apare prima dată în Blog Best Ride.

 • Cum se instaleaza Brat Superior Suspensie BP-51 OME pe Toyota Land Cruiser 150
  by Team BestRide on august 14, 2023 at 1:29 pm

  Ești interesat să afli cum se instalează Brat Superior Suspensie BP-51 OME pe Toyota Land Cruiser 150, Best Ride îți pune la dispoziție instrucțiuni complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tău sa urmezi pașii potriviți. Avertisment !  Acest produs trebuie instalat exact conform acestor instructiuni, folosind doar componentele furnizate. In cazul Articolul Cum se instaleaza Brat Superior Suspensie BP-51 OME pe Toyota Land Cruiser 150 apare prima dată în Blog Best Ride.