Cosul tau

Rigide

Cutii si Genti ATV Rigide

Producător: Kimpex Model: 358483
Versiunea economica a cutiei de portbagaj ATV Deluxe, cu spatar, capacitate mare de depozitare suficient de mare. Compartimenul central de depozitare incapator, contine un sistem de atasare rapid, tapiteria laterala din vinilin, cu sistem de inchidere cu 2 chei...
1 .607RON
Producător: Kimpex Model: 458480
Cutia ATV pentru protbagaj TEcHNO PLUS este dedicata in special pentru persoanele organizate, este o cuite compartimentata, dedesubtul panourilor laterale veti gasi un spatiu de stocare pentru harti, ochelari de soare, sticle de apa sau manusi.Specificatii -compartimentul de stocare din mijloc ..
2 .171RON
Producător: Kimpex Model: 300005
Cutie ATV portbagaj - Kimpex Trunk UTV 85L, proiectat pentru a se monta pe partea superioara a capacului canistra  Kolpin (1.5 gal.) sau RotopaX (2 gal.). - incidere etansata, impermeabil  - instalare rapidaDimensiuni :     Înălțime: 18 1/4 ..
1 .264RON
Producător: TGB Model: 515373A
Cutie cu inchidere de inalta calitate  rezistenta la apa(impermeabila) cu spatar pentru relaxare.Accesoriu TGB autentic - lumina spate LED .    - construcție stabilă solida de la înaltă calitate, de mare capacitate din polietilenă rezistentă la impact &nb..
1 .969RON
Producător: Kimpex Model: 058681
Este echipat cu un sigiliu ce protejeaza bagajele de apa si de intrare a prafului, iar partea de sus se poate utiliza pentru depozitare suplimentare. Design-ul a fost gandit pentru calatoriile lungi si posibilitatea de a depozita un rezervor de 2 litri, astfel nimic nu va va impiedica sa mergeti ori..
1 .480RON
Producător: Kimpex Model: 058680
Cutie ATV protbagaj, cu sigiliu de inchidere pentru a proteja lucrurile de apa, praf, noroi etc...Specificatii - inchiderea capacului se face cu doua zavoare de cauciuc - inchiderea este etansata pentru a proteja impotriva apei, prafului, noroiului etc... - echipat cu un reflector ros..
1 .075RON
Producător: Kimpex Model: 058424
Kimpex Cargo Trunk este una dintre cele mai apreciate cuti pentru protbagaj, ea potrivindu-se pe toate ATV-urile, in plus ofera o capaciate mare de stocare, desing-ul lui este unul placut. Partea superioara a capacului va ofera posibilitatea de a stoca elemente pe partea de sus a capacului.Specifica..
1 .099RON
Producător: Kimpex Model: 158425
Cutia ATV pentru protbagaj DELUXE este alegerea perfecta, fiind apreciata pentru confortul oferit, structura ergonomica, oferind o pozitie relaxanta pentru pasager, capacitatea de stocare este exceptionala.Specificatii - fabricat din polietilena rezistenta la impact - partea din spate a cu..
1 .537RON
Producător: SIKKIA Model: 8050
Cutie ATV pentru portbagaj de mare capacitate de depozitare, se poate monta pe toate tipurile de ATV-uri, material usor de curatat si rezistent la impact, impermeabila, include spatar pentru relaxare, capacitate 200 litri...
940RON
Producător: SIKKIA Model: 6600
Cutie ATV pentru portbagaj (fata) din polietilena rezistenta la impac, cu 2 reflectoare laterale galbene, se potriveste pe toate modelele de ATV-uri.Capacity: 66 Litri.Cantitatea de încărcare: 258pcs / 1x20Ft...
700RON
Producător: Kimpex Model: 158480
Cutia ATV pentru protbagaj KIMPEX este versiunea economica a gamei DELUXE, designerii au pastrat acelasi nivel de confort, dar au modificat cuitia pentru a permite o capacitate de stocare mai mare.Specificatii  -capace laterale se deschid din spate in fata  -in compartimentul mijlociu se p..
1 .250RON
Producător: SIKKIA Model: L7500
Cutie ATV pentru portbagaj spate din polietilena, rezistenta la impac, impermeabila, cu spatar pentru relaxare, se poate monta pe orice model de ATV...
1 .076RON
Producător: TGB Model: 515086A
Accesoriu TGB autentic - caseta de inalta calitate cu inchidere,impermeabila , cu spătar pentru relaxare.   - construcție stabilă, solida, de  înaltă calitate ce ofera o mare capacitate de depozitare.   - spațiu interior suficient de mare pentru două căști full-face ..
1 .452RON
Producător: TGB Model: 515170A
Accesoriu TGB autentic - caseta de inalta calitate cu inchidere,impermeabila , cu spătar pentru relaxare.    - construcție stabilă, solida, de  înaltă calitate ce ofera o mare capacitate de depozitare.    - spațiu interior suficient de mare pentru două căști full-fac..
1 .264RON
Producător: Kimpex Model: 558490
Cutie ATV pentru protbagaj Kimpex Dry Ride 2.0 este confortabila pentru plimbari lungi si este ideala pentru protejarea elementelor datorita impermeabilitatea de care da dovada. Spatiul de stocare va perimte depozitarea a doua casti de protectie full-face. Se poate atasa si o cutie de stocare portab..
2 .171RON
Producător: Kimpex Model: 258442
Cutie ATV fata Kimpex BOX GEN 2, o cuite practica si de calitate, fabricat din material din inalta calitate, impermeabil, rezistenta la impact, poate transporta 2 canistre de 5 litri sau obiecte de dimensiuni similare ( 21,5 x 25,5 x 14,6 cm), cu o singura inchidere centrala - incidere centrala..
978RON
Producător: Kimpex Model: 058467
Cargo Deluxe Kimpex este una din cele mai apreciate cutii de protbagaj deoarece se potriveste pe toate ATV-urile si ofera capacitate mare de stocare. Design-ul este unul atragator dar oferind si posibilitatea de a depozita elemente si pe partea superioara a capacului.Specificatii  - sinele de p..
1 .250RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)