Cosul tau

Nissan

Producător: ROUGH COUNTRY Model: RCM-81712
Instalare usoara si rapidaPotrivire perfectaProtectie in orice conditii de vremeRezista temperaturilor extremeProtejeaza impotriva varsarii lichidelorBuza pe margine pentru a nu curge lichidul in cazul varsarii pe covorasSuprafata texturata, impotriva alunecariiUsor de curatat si intretinut..
1 .821RON
Producător: ARB Model: ARBBRCNAV06
Consola plafon ARB - Nissan Navara 05-14Consola de plafon: - ofera o locatie de montare a statiei CB sau radio de raza lunga fara a mai ocupa spatiul de depozitare al masinii - include 4 lumini interior LED - va transforma interiorul intr-unul mult mai practicDimensiunile cadrului sta..
2 .541RON
Producător: ARB Model: ARBBRCGQ
Consola plafon ARB - Nissan Patrol Y60Consola de plafon: - ofera o locatie de montare a statiei CB sau radio de raza lunga fara a mai ocupa spatiul de depozitare al masinii - include 4 lumini interior LED - va transforma interiorul intr-unul mult mai practicDimensiunile cadrului stati..
2 .541RON
Producător: ROUGH COUNTRY Model: RCM-80513
Instalare usoara si rapida Potrivire perfecta Protectie in orice conditii de vreme Rezista temperaturilor extreme Protejeaza impotriva varsarii lichidelor Buza pe margine pentru a nu curge lichidul in cazul varsarii pe covoras Suprafata texturata, impotriva alunecarii Usor de curatat si intre..
1 .821RON
Producător: ARB Model: ARBTR27
Rezervor combustibil ARB 147l - Nissan Patrol Y60 Foarte solid si rigid Capacitate 147l Testat sub presiune 100% Greutate mica Instalare usoara..
8 .938RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)