Cosul tau

Cricuri si Accesorii

Cumpara on-line accesorii off road : cricuri off road, hi-lift, farmjack, si accesorii pentru aceastea.

Producător: Best Ride Model: Hi-Lift 48
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48" cu sarcina maxima de 3000 kg.Greutate proprie: 14 KgCuloare: rosu Lucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului, cum ar fi: poate fi folosit ca troliu sau pentru a despica o bu..
280RON
Cric Farmjack tip Hi-Lift  60" Cric Farmjack tip Hi-Lift  60"
Stoc Epuizat
Producător: Best Ride Model: HI_LIFT_60
Cric Farmjack tip Hi-Lift  60"Sarcina maxima : 3000kgInaltimea de 161 cm Greutate proprie : 15kgCuloare : rosu Lucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului, cum ar fi: poate fi folosit ca troli..
300RON
Producător: Best Ride Model: Airjack4.2T
Usor de folosit acest echipament de recuperare esential este excelent pentru utilizarea in noroi, zapada si nisip.Capacitatea de ridicare 4.2 TonCricul pneumatic pentru evacuare este extrem de eficient, fara  piese in miscare complicate care sa se blocheze sau sa cedeze.  Dis..
480RON
Producător: Best Ride Model: PN012
Suporti de fixare Hi-Lift pe Portbagaj Material: otelCuloare: CromSetul contine 2 bucati.Accesoriile de recuperare ar trebui sa fie nelipsite din dotarea oricarei masini 4x4. O simpla iesire in off-road fara un minim de echipament se poate transforma foarte usor si repede intr-un pericol. Bestri..
240RON
Producător: SMITTYBILT Model: SB2722
Cric Farmjack tip Hi-Lift  Smittybilt structura foarte solida din otel vopsit electrstatic in 2 straturi lungime 1370 mm capacitate pana la 3175kgLucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului,..
766RON
Producător: DAYSTAR Model: DAYKU71071BK
Fabricat din poliuretan durabil, izoleaza manerul de cric atunci cand nu este folosit. Clips pentru a pastra manerul securizat fata de cricul propriu zis. Previne manerul de la a vibra, misca sau avaria ceva in jurul acestuia...
106RON
Producător: DAYSTAR Model: DAYKU71071RE
Fabricat din poliuretan durabil, izoleaza manerul de cric atunci cand nu este folosit. Clips pentru a pastra manerul securizat fata de cricul propriu zis. Previne manerul de la a vibra, misca sau avaria ceva in jurul acestuia...
106RON
Producător: Ironman 4x4 Model: IHIGHLIFT001
Cric Farmjack tip Hi lift 48" Heavy Duty Iron Man-Capacitate de ridicare garantata: 1050kg-120cm inaltime, cu o cursa continua de 97cm-"Nas" 10cm, inaltimime minima 1 cm de la baza-Husa HD inclusa-Greutate 14kgConform normelor severe de siguranta din Australia si Noua Zeeland..
540RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)