Cosul tau

Access Motor

Acces Motor a fost infiintata in 2003 si este localizata la Chia-Tai Industrial Zone, Chia-Yi, Taiwan specializata in fabricarea de ATV-uri de calitate, biciclete quad, design si motoare.

Access Motor are o echipa profesionista de Cercetare si Dezvoltare, proiecteaza si dezvolta tehnologia Access Motor si motoarele ATV-urilor proprii. Access Motor dispune de un departament eficient de organizare a liniilor de asamblare si de control al calitatii pentru a asigura calitatea. Fiecare motor de ATV Acces este produs 100% complet testat cu conditii reale de drum si prin bancuri de test multifunctionale pentru a asigura cele mai inalte niveluri de putere, viteza, cuplu, acceleratie si franare. De asemenea, contribuim la investitii de peste un milion de dolari in prelucrarea tuturor detaliilor pieselor care fac ca produsele sale sa fie diferite de cele ale concurentilor. Toate ATV-urile au omologarea CEE (omologare CEE) si 2 locuri omologate pentru uzul legal pe sosea si sunt exportate in intreaga lume. Accesati ATV-urile de calitate (Quad) de la Motor, nu doar cu design inovator, ci si cu calitate de asigurare.

Producător: Access Motor Model: 100200
- din duraluminiu- usoare - rezistente - pentru quad-uri de juniori- dimensiune 8 x 6- jante inarite- conceput pentru pneuri itp de zapada HOG..
526RON
Producător: Access Motor Model: 72350-A12-000
- construit din aluminiu- plasa de sustinere de caliate cu rezistenta la razele UV si apa - durabil..
578RON
Producător: Access Motor Model: 0013935.311.066
Protectie spate ACERBIS 6parti , S/M, design ergonomic, structurat astfel incat urmeaza coloana vertebrala. Centura din jurul taliei a protectiei este formata din perne reglabile cu Velcro. Protectie spate Acerbis ce va ofera confort maxim, placile sale find din polipropilena...
414RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)