Cosul tau

Accesorii GoPro


Acumulator GoPro Hero3+ Acumulator GoPro Hero3+
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GPAH3
Acumulator Li Ion cu o capacitate de 1180 mAh dedicat camerelor de actiune GoPro Hero3 si GoPro Hero3+..
106RON
Adaptor microfon Adaptor microfon
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Adapt Mic
Foloseste acest adaptor pentru a conecta orice microfon extern de 3.5 mm la camera ta..
94RON
Battery BacPac Battery BacPac
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: BacPac
Modulul Battery BacPac functioneaza atat ca incarcator pentru acumulatorul de rezerva si se conecteaza prin portul HERO la camerele GoPro 1080p pentru a dubla autonomia acestora. Perfect pentru sesiunile de filmare/foto de durata, concursuri de anduranta sau orice alta activitate ce ar necesita de 2..
254RON
Brat flexibil GoPro Gooseneck Brat flexibil GoPro Gooseneck
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Gooseneck
Acest brat flexibil iti permite montarea cu usurinta a  camerei in cele mai interesante pozitii .Bratul este flexibil in toate directiile , permitand orientarea camerei in orice directie in cel mai scurt timp.Produsul este compatibil cu toate sistemele de prindere care au sistemul Quick Release..
93RON
Cablu Combo Cablu Combo
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Combo
Acest cablu special iti permite legarea camerei tale Hero3 la un echipament video, un microfon sau conectivitatea USB.Compatibil numai cu GoPro Hero3...
169RON
Cablu Compozit
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Compozit
Conecteaza camera ta Hero3 la un TV cu acest cablu (mini USB la RCA ) pentru previzualizarea sau redarea filmelor sau pozelor tale!Compatibil doar cu camerele Hero3!..
93RON
Model: GP HDMI
Folosiți acest cablu mini-HDMI la HDMI pentru a vă conecta camera HD HERO2 direct la HDTV fără pierderi de calitate. Pachetul include un cablu mini-HDMI la HDMI cu lungimea de 1,8metr..
75RON
Cablu micro HDMI Cablu micro HDMI
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP micro HDMI
Cablul GoPro HDMI - micro HDMI iti ofera posibilitatea de a conecta camera GoPro la un televizor sau calculator.Cablul este compatibil cu modelele Hero3, Hero3+ si Hero4..
127RON
Capace si usite
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Lens Covers
Foloseste aceste accesorii pentru ati proteja camera GoPro Hero3 !Pachetul contine:capac protectie lentila cameracapac protectie lentila carcasausita compartiment baterieusita laterala de protectie pentru porturi..
64RON
Carcasa GoPro Blackout Housing Carcasa GoPro Blackout Housing
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Blackout Housing
Noua carcasa submersibila GoPro Blackout Housing iti asigura discretie in momentele in care nu vrei sa atragi atentia. Culoarea neagra mata, precum si stickerele speciale pentru acoperirea LCD-ului iti garanteaza acest lucru.Pachetul contine :carcasa Blackoutusita spate standardusita spate tip skele..
220RON
Carcasa GoPro Hero3+ Standard Housing Carcasa GoPro Hero3+ Standard Housing
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Hero3+ STH
Aceasta carcasa, mai mica si mai usoara poate fi folosita ca piesa de schimb pentru camerele Hero3 sau Hero3+.Lentila plata ofera o claritate maxima atat pe uscat cat si sub apa.Submersibila 40 m.Butoane mai mari pentru o utilizare mai usoara.Pachetul include si o usita standard tip Skeleton...
212RON
Carcasa Hero3 Carcasa Hero3
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GPSKH3
Carcasa de schimb pentru camera Hero3.Submersibila pana la 60 m.Acum lentila este optimizata pentru filmari subacvatice.Contine o usita spate tip Skeleton .Compatibila doar cu modelele Hero3...
221RON
Carcasa Skeleton Carcasa Skeleton
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GPC Skeleton
Carcasa Skeleton este realizată din policarbonat la fel ca și varianta standard cu care vin modelele GoPro dar oferă accesul facil la mufele camerei și la cardul SD. Acest produs este destinat celor care vor să utilizeze funcția Live View sau care vor să înregistreze materiale cu un sunet evident ..
150RON
Carcasa skeleton GoPro Hero3 Carcasa skeleton GoPro Hero3
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP H3 SK
HERO3 Skeleton Housing este o carcasa de protectie dedicata camerelor GoPro Hero 3. Fata de carcasa standard, ofera accesul facil la porturile de conectare ale camerei (AV/USB/Card) prin decupajele laterale.Compatibila cu toate sistemele de prindere GoPro, este ideala pentru cei care doresc sa utili..
237RON
Carcasa XS Carcasa XS
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories XS Case
Vă plac ieșirile cu ATV-ul dar nu vă încântă ideea să aveți telefonul, actele și banii în contact cu umezeala, frigul și noroiul. Pentru a vă feri de aceste neplăceri a fost realizată carcasa XS. Este rezistentă la intemperii datorită unui sistem de închidere etanș cu garnitură, este foarte ușoară, ..
83RON
Diving Grip
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Diving Grip
Diving Grip este un accesoriu ideal pentru scufundari dar nu numai. Usor de folosit, extrem de stabil, Diving Grip iti ofera posibilitatea sa montezi si o lanterna in cazul in care doresti sa realizezi filmari la lumina scazuta. Material de fabricatie: Carbon  Pachetul contine:• ..
416RON
Extensie Stabilizare GoPro FY-G3 Ultra Reach Extensie Stabilizare GoPro FY-G3 Ultra Reach
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP FY-G3 Ultra Reach Ext
Brat extensie din carbon pentru stabilizarile FeiYu-Tech pe 2 si pe 3 axe.Lungimea este de 37cm si producatorul recomanda montajul a maxim 2 astfel de extensii (total 74 cm)Suplimentar, aveti nevoie de un switch de pornire ce se achizitioneaza separat.*Camera si stabilizarea se achizitioneaza s..
99RON
GoPro Bag Pack GoPro Bag Pack
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Bag Pack
Pachetul contine 5 sacuri de transport pentru a va proteja camerele si accesoriile...
98RON
GoPro Battery Pack (2 x baterie Hero3) GoPro Battery Pack (2 x baterie Hero3)
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Battery Pack
Acest pachet a fost creat pentru a te putea bucura de  camera GoPro acasă sau in natura alaturi de prieteni sau atunci  cand esti la volan si doresti sa filmezi tot traseul parcurs. Aveți acum posibilitatea de a folosi camera GoPro și in acelasi timp sa reîncărcati bateriile supliment..
199RON
Head strap - prindere pe cap/casca
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Head strap
Sistem de prindere bazat pe curele elastice pentru poziționare pe cap stil lanternă sau pe cască pentru o repoziționare facilă. Este complet ajustabil pentru o potrivire perfectă indiferent de dimensiuni...
98RON
Helmet Front Mount - prindere GoPro Helmet Front Mount - prindere GoPro
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Front Mount
Helmet Front Mount este un sistem de prindere dedicat camerelor de actiune GoPro Hero HD. Este ideal mai ales pentru montarea pe casti de protectie pentru a obtine filmarea dintr-un profil scazut sau pentru orientarea direct catre subiect pentru filmare sau fotografiere stil auto-portret.Este i..
73RON
Husă din silicon Husă din silicon
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories Silicon Skin
Husa de protecție este fabricată din silicon și asigură protecție la șocuri, zgârieturi și praf pentru camerele GoPro Hero HD.De asemenea, reduce zgomotul de fond și vâjâitul cauzat de vânt atunci când se filmează la viteze mari, crește rezistența acesteia la temperaturi extreme.Instalarea se face e..
45RON
Husă LCD silicon Husă LCD silicon
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories LCD Case
Husă din silicon ce adăpostește camera GoPro HD cu ecran LCD montat. Disponibilă în două culori ușor de asortat: alb sau negru...
70RON
Incarcator auto Incarcator auto
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Auto Charger
Încarcă-ți camera/ele GoPro chiar și când ești în mișcare. Portul dublu USB poate încărca două camere/dispozitive simultan. 1 amper pe port pentru o încărcare rapidă. Camera poate fi folosită în momentul încărcării pentru a înregistra fără limitare de timp (până la unplerea cardului sau înlocu..
127RON
Incarcator auto usb Incarcator auto usb
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: Xsories Car Charger
Incarcator auto USB..
99RON
Incarcator dublu GoPro Incarcator dublu GoPro
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Dual Charger
Un instrument comod pentru incarcarea simultana a doua baterii GoPro. Compatibil cu aproape toate sistemele USB ( incarcatoare de priza, incarcatoare auto sau computere ). Incarcatorul dispune de un LED dublu care indica starea si nivelul de incarcare a fiecarei baterii. Compatibil cu..
135RON
Incarcator dublu GoPro Hero4 Incarcator dublu GoPro Hero4
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Dual Charger H4
Incarca 2 acumulatori GoPro simultan.Compatibil cu acumulatorii GoPro Hero4...
212RON
Incarcator GoPro
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GPCharger
Incarca pana la doua camere GoPro de doua ori mai repede decat orice alt incarcator!Incarca bateria GoPro de doua ori mai repede decat incarcarea USB de la computer!Port USB dublu pentru incarcarea simultana a doua echipamente1 amp / port pentru o incarcare rapidaPermite inregistrarea sau redarea in..
169RON
Incarcator portabil PowerTube Incarcator portabil PowerTube
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP PowerTube
Reîncărcați bateria GoPro, Actionpro, Contur, Drift, iPhone / iPad, smartphone, oriunde vă aflați!MpExtra Powertube este un acumulator extern de inalta calitate pentru actioncamera (GoPro,Actionpro,Contour,Drift), smartphone, tableta sau GPS.Cu o capacitate de 2300mAh și o dimensiune de 9,1 cm (înăl..
189RON
Inserturi anti-aburire
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Anti-aburire
Inserturile dedicate camerelor GoPro previn aburirea carcasei acestora chiar și atunci când filmați la temperaturi scăzute apoi intrați la interior unde temperatura este ridicată, sau în medii cu umiditate crescută. Instalarea se face extrem de ușor prin inserarea între cameră și pereții carcasei...
50RON
Kit accesorii prindere
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Accesorii Prindere
Acesta este un kit ce conține 7 elemente de prindere pentru camerele GoPro, permițându-vă montarea acestora pe diverse suprafețe, în mai multe moduri. Aveți incluse 1 prindere 3M pentru suprafețe drepte, 1 prindere 3M pentru suprafețe curbate, 1 prindere rapidă normală, 1 prindere rapidă în formă ..
93RON
Kit curățare lentilă Kit curățare lentilă
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories Lens
Un sistem de curățare simplu dar eficient. Peria se retrage în interiorul pixului pentru a se menține curată. Înlătură amprentele, praful și alte impurități ce v-ar putea compromite imaginile. Poate fi folosit pentru orice fel de sistem de filmare sau fotografiere: GoPro, Contour, aparate foto ..
49RON
Kit montaj acțiune Kit montaj acțiune
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories Action Mount
Acest produs vă permite amplasarea camerelor pe obiecte rotunde sau cu posibilități reduse de montaj.Culoare disponibilă: negru...
99RON
Kit montaj trepied Kit montaj trepied
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Montaj Trepied
Acest adaptor pentru montajul camerei GoPro pe orice trepied este extrem de util atunci când doriți să filmați dintr-un punct fix. Combinat cu versatilitatea trepiedului Octopus, garantează succesul filmărilor Dvs...
38RON
Kit prindere Roll Bar
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Kit RollBar
Acest kit vă permite montajul camerei GoPro pe bare cu diametrul între 3,5cm și 6,35cm. Poate fi orice bară sau sistem tubular al vehiculului Dvs, este ajustabil pe 3 direcții, garantând obținerea unghiului de filmare dorit. Compatibil cu toate camerele GoPro...
106RON
Kit prindere telecomanda
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Remote Kit
Kit pentru prindere telecomanda.Accesorii aditionale pentru Telecomanda Wi-Fi . Puteti atasa telecomanda pe incheietura, haine, la gat si in mai multe locuri.Include:1 Remote attachment Strap2 Remote Keys with Key Rings1 Lanyard1 Remote Quick Release Mount1 Remote Cradle1 Curved Adhesive Mount1 Flat..
98RON
Monopied GoPro GoPole Reach Monopied GoPro GoPole Reach
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP GoPole Reach
Tija Telescopica  GOPRO® GoPole Reach este o tija telescopica pentru activitati in miscare si proiectat sa fie rezistent si durabil. Dimensiunile sale compacte fac din acest accesoriu sa fie unul perfect pentru calatorii deoarece incape in orice bagaj sau rucsac. Sistemele de blocaj permit..
249RON
Monopied GoPro Grenade Grip Monopied GoPro Grenade Grip
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Grenade Grip
Maner compact GOPRO®Un accesoriu GoPro® care nu trebuie sa va lipseasca.Grenade Grip a fost conceput pentru a fi accesoriul perfect in toate situatiile in care trebuie sa tineti camera GoPro® in mana.Datorita design-ului ultra-portabil puteti sa depozitati Grenade Grip atat in geanta cat s..
99RON
Monopied multifunctional 3 Way GoPro Monopied multifunctional 3 Way GoPro
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP 3 Way MP
Acest accesoriu GoPro multifunctional poate fi folosit ca un maner scurt pentru camera, ca un monopied sau ca un trepied. Bratul ajustabil este perfect pentru captura imaginilor si a "autoportretelor" fara ca bratul sa apara in imagine. In interiorul manerului se afla un mini trepied ce poate fi fol..
297RON
Monopied OVNI® pentru GoPro Monopied OVNI® pentru GoPro
Stoc Epuizat
Producător: GoPro Model: GP Monopied OVNI
Monopied pentru camere video sport cu Tripod Adapter inclus in pachet pentru camerele GoPro.Compatibil cu modele GoPro HERO3+, HERO3, HERO2 si HERO, deasemenea compatibil cu camerele Drfift, Contour, Actionpro, Sony, JVC, etc.Camerele se fixeaza cu ajutorul unui surub standard de trepied de 1/4 (se ..
149RON
Afişare 1 - 40 din 67 (2 pagini)