Informatii livrare

Livram in intreaga lume, cu exceptia unor tari si insule. Utilizam serviciile de transport maritim UPS si DPD pentru a livra produsele direct la usa. Taxele de expediere sunt calculate pe baza combinata a greutatii si a destinatiei.

Clientul poate vedea o estimare a costului de livrare pe pagina de casa inainte de finalizarea comenzii.

Timpul de livrare


24h-49h: Romania
2-3 zile: Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Sebria, Slovacia
5-7 zile: Germania, Austria, Italia, Polonia, Elvetia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Franta, Marea Britanie, Spania, Irlanda, Portugalia, San Marino, Vatican, Monaco, Grecia, Andorra, Norvegia, Sweeden, Finlanda , Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Turcia
7-20 zile: in intreaga lume

Retineti ca comenzile catre tari care nu fac parte din zona Uniunii Europene pot face obiectul anumitor taxe vamale, taxe si impozite aplicate de tara dvs. la momentul livrarii. Aceste taxe de import NU sunt incluse in preturile si costurile de expediere listate pe site-ul BestRide.

Returnari de produse si rambursari


Cautam satisfactia clientilor nostri si, prin urmare, serviciile noastre sunt orientate spre client. Intreaga noastra politica este in conformitate cu legea romana O.U.G. 130/2000 & O.U.G. Nu. 174/2008 si Legea europeana pentru vanzarile pe internet.

Returnarea produselor este acceptata in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea articolelor. Clientii au dreptul legal de a anula comenzile fara niciun motiv, dar produsele trebuie sa fie in aceeasi stare ca si cea livrata.

Rambursarile sunt trimise in maxim 5 zile, de la primirea articolelor comandate. Nu se acorda nicio rambursare pana cand elementele primite cu succes.

Costurile initiale de transport maritim nu sunt rambursabile. De asemenea, costul de expediere a produselor este responsabilitatea clientului.

Rambursarile la conturile Paypal vor fi imediat creditate, in timp ce in cazul transferului bancar sau al rambursarii cartilor de credit, va rugam sa acordati 7-10 zile pentru ca un credit sa apara in extrasul cardului dvs. de credit.