Deltran

De cand familia a inceput aceasta companie in 1965, Deltran Battery Tender s-a mandrit cu proiectarea, fabricarea si distribuirea de produse tehnologice avansate, care sa raspunda nevoilor mereu in schimbare ale clientilor din intreaga lume! Initiativele noastre strategice au continuat sa se concentreze asupra inovarii si satisfactiei clientilor.

La Deltran, performanta nu este doar o afacere, ci un mod de viata. De mult timp dupa vânzarea finala, angajamentul nostru fata de serviciu traieste. Ne straduim constant sa imbunatatim fiecare element al afacerii noastre; de la produsele in sine la marketing si distributie. Pe masura ce lumea avanseaza, ramânem o tehnologie de ultima ora cu design si tehnologii inovatoare.

De ce sa folositi un incarcator pentru acumulator Tender peste un incarcator conventional? Tehnologia microprocesoarelor Tender BTP si conectarea rapida asigura mentinerea automata a bateriilor in toate vehiculele. Sunt gata sa plece când si tu esti! Trebuie doar sa o setati si sa uitati de ea, economisind sute de dolari in baterii de inlocuire!

Bateria Tender asigura confortul si performanta de cea mai buna calitate, rapida incarcare. De aceea suntem alegerea de top a colectionarilor, dealerilor si proprietarilor de flote!

 

Coșul este gol!