Cosul tau

Echipamente competitie


Producător: Sparco Model: 003319
Casca Sparco Club X-1 Casca Club X1 dispune de o carcasa Advanced Thermo Material (ATM), pentru siguranță sporită și este ideala pentru competitii sportive unde nu este obligatorie folosirea căștilor de protecție ignifuge omologata FIA, cum ar fi:-Drfit-Autoslalom-Off-Road-Track daysCasca are mai m..
481RON
Husa scaun universala IronMan
Out Of Stock
Producător: Ironman 4x4 Model: ISEATCOVER
100% nylon, se poate spalaInstalare in maxim 3 minute.Rezistenta la apa, grasimi, noroi.Puncte de stringere cu arici reglabile pentru potrivire optima.Material rezistent la apa, noroi, grasimi: pentru contact normal cu noroi, apa de ploaie, tapiteria originala a scaunelor va fi integral protejata..
81RON
Model: X720
Pachetul de navigatie X720 consta in: Navigatia X720, Joystick, Suport Aluminiu cu securizare, Licenta App, Cablu de alimentare.Diferenta dintre cele doua pachete de navigatie este suportul. (Suportul universal fiind la pachetul mai ieftin, iar la acest pachet suportul este unul cu securizare cu..
4 .779RON
Model: X720-2
Pachetul de navigatie X720 consta in: Navigatia X720, Joystick, Suport Universal, Licenta App, Cablu de alimentare.Diferenta dintre cele 2 pachete de navigatie o face suportul (varianta mai scumpa contine un suport cu securizare cu cheie, iar acest pachet are un suport universal din aluminiu) ..
4 .531RON
Producător: Sparco Model: Sparco R100
Scaunele Sparco R100 sunt disponibile in culorile negru/rosu , negru/albastru , negru/gri • cadru tubular • spatar reglabil cu maner pe ambele parti • prindere standard (271 x 345) • compatibil cu centura normala sau centura sport in 3 sau 4 puncte • usor si compact • foarte comfortabil..
1 .005RON 1 .364RON
Model: X720-mo
Senzor de roți Modul READY pentru ICO / IMO / Trail Tech (fără senzor de roată) pentru Navigatia X720..
82RON
Model: X720-sa
Suportul este confectionat din aluminiu si vine alaturi de 2 chei...
547RON
Model: X720-su
Suport Universal Aluminiu pentru Navigatie X720Montarea se face cu ajutorul suruburilor si corzilor elastice ce vin insotite de suport...
276RON
Producător: Terratrip Model: 202 Plus
Terratrip 202 Plus :-masoara distanta intermediara(pana la 99.99) si cea totala(pana la 999.99)-se calibreaza in km sau mile-masoara viteza-are calibrare cu 5 digiti-are functia freeze-memorie electronica de tip back-up-2 setari de calibrare-masuratoare inversa, de revenire..
1 .035RON
Producător: Sparco Model: R368 380mm
Volan Sparco R368  380mm din piele intoarsa .Necesita manson montaj Sparco..
1 .065RON
Producător: Sparco Model: Butuc volan
Butuc volan Sparco ,indispensabil pentru montarea volanului sport...
335RON
Combinezon Sparco One Combinezon Sparco One
Out Of Stock
Producător: Sparco Model: Combinezon One
 Aceasta este ultima aparitie din gama de combinezoane pentru mecanici si este fabricata dintr-un singur strat rezistent la foc, ceea ce-l face ideal pentru operatiuni de pit-stop / realimentare. Acest combinezon este ideal si pentru cursele unde nu este nevoie neaparat de un combinezon ..
899RON
Producător: Sparco Model: 21292
Plasa de protectie Sparco pentru geamurile laterale ale masinii de concurs..
281RON
Scaun Sparco Speed Scaun Sparco Speed
Out Of Stock
Producător: Sparco Model: Sparco Speed
Scaun Sparco Speed disponibil in culorile : negru si rosu• cadru tubular • spatar reglabil cu maner pe ambele parti • prindere standard (271 x 345) • compatibil cu centura normala sau centura sport in 3 sau 4 puncte • usor si compact  • foarte comfortabil7,6 kilogrameOmologat FIA..
1 .190RON
Producător: Terratrip Model: 303 Plus
 Terratrip 303 Plus :masoara distanta intermediara(pana la 99.99) si cea totala(pana la 999.99)-calibrare in km sau mile-masoara viteza instantanee sau cea medie-are cronometru si ceas-are calibrare cu 5 digiti-are functia freeze-memorie electronica de tip back-up-2 s..
1 .295RON
Ceas Electric Stack Temperatura Ulei Ceas Electric Stack Temperatura Ulei
Stoc Epuizat
Producător: Stack Model: ST3209
Ceas Stack temperatura ulei (60-150 grade C), electric.Culoare : led alba.Livrabil cu cadran: Alb / Negru.Ceasul este livrat cu senzor si cele necesare pentru montaj..
269RON
Producător: Sparco Model: Sparco Sprint
Combinezonul SPARCO SPRINT a fost gandit folosind experienta castigata in dezvoltarea combinezoanelor SPARCO de nivel ridicat. Acest combinezon din doua straturi foloseste o calitate imbunatatita si multe caracteristici nu sunt disponibile nicaieri la acest pret. Are deasupra un strat foarte reziste..
1 .570RON
Producător: Sparco Model: Plasa SChroth
Plasa protectie Schroth include toate accesoriile necesare montajului..
510RON
Producător: Sparco Model: Pro 2000
Scaun Sparco Pro2000, omologat Fia, disponibil in culorile rosu, negru si albastru, material anti-alunecare pe umeri si sezut, pernute protectie rinichi integrate...
2 .457RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip display suplimentar
Terratrip display suplimentar pentru pilot dispune de mufa dedicata pentru montaj care se conecteaza in spatele Terratrip.Se monteaza in fata pilotului pentru ca acesta sa poata citi in timp real indicatiile oferite de Terrarip..
499RON
Ceas Electric Stack Presiune Ulei Ceas Electric Stack Presiune Ulei
Stoc Epuizat
Producător: Stack Model: ST3201
Ceas Stack presiune ulei (0-7 Bar), electric.Culoare : led alba.Livrabil cu cadran: Alb / Negru.Ceasul este livrat cu senzor si cele necesare pentru montaj..
387RON
Producător: Sparco Model: Sparco Prima M-3
Combinezonul PRIMA M-3 de la SPARCO urmeaza standardele setate de cel mai popular combinezon - SPRINT, si foloseste materiale noi de calitate ridicata. Constructia din 2 straturi este realizata prin 2 straturi de material super-rezistent la uzuara - NOMEX. Mobilitatea crescuta in pozitia de la volan..
1 .936RON
Producător: Terratrip Model: Suport Terratrip
  Suportul de fixare TerraTrip este un accesoriu complet pentru montare pe parbriz cu ventuze , sau stabilirea permanentă pe bord. Suportul este facut din aluminiu si are un finisaj negru (vopsit electrostatic).Setul dispune de diferite opțiuni. În forma sa de bază, aveți pos..
212RON
Producător: Sparco Model: 3778
Suport picior Sparco Aluminiu disponibil in culorile : rosu, albastru si aluminiu ..
146RON
Producător: Sparco Model: Suport Scaun Sparco
 Suport pentru scaun Sparco din otel de 3 mm, foarte rezistent. Disponibil in negru sau rosu.Se pot folosi sinele de la scaunul masinii sau sine de scaun universale...
246RON
Ceas Mecanic Stack Presiune Ulei Ceas Mecanic Stack Presiune Ulei
Stoc Epuizat
Producător: Stack Model: ST3101
Ceas Stack presiune ulei, mecanic (0-7 Bar). Culoare : led alba. Livrabil cu cadran: Alb / Negru. Ceasul este livrat cu senzor si cele necesare pentru montaj...
235RON
Producător: Sparco Model: Sparco Prima X3
Combinezonul X-3 de la SPARCO urmeaza standardele setate de cel mai popular combinezon - SPRINT, si foloseste materiale noi de calitate ridicata. Constructia din 2 straturi este realizata prin 2 straturi de material super-rezistent la uzuara - NOMEX. Mobilitatea crescuta in pozitia de la volan dar s..
1 .998RON
Producător: Sparco Model: Suport Sparco din aluminiu
 Suport pentru scaun Sparco din aluminiu de 3 mm, usor si foarte rezistent.Se pot folosi sinele de la scaunul masinii sau sine de scaun universale...
529RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip Telecomanda picior
Terratrip Telecomanda pentru picior este compatibila cu toate modelele de tripmaster...
125RON
Ceas Electric Stack Temperatura Apa Ceas Electric Stack Temperatura Apa
Stoc Epuizat
Producător: Stack Model: ST3207
Ceas Stack temperatura apa (40-120 Grade C), electric.Culoare: led alba.Livrabil, cu cadran: Alb / Negru. Ceasul este livrat cu senzor si cele necesare pentru montaj...
271RON
Producător: Sparco Model: Sparco Ergo M5
Folosind aceeasi tehnologie ca la noul combinezon ERGO M9-F, ERGO M-5 dispune de un aspect unic, in care fermoarul este mutat din zona taliei in zona gulerului si catre fiecare umar, lasand un aspect curat in zona pieptului dar si ajuta la indepartarea excesului de material care poate provoca puncte..
2 .300RON
Producător: Sparco Model: Ped al.
Pedalier special din aluminiu cu aderenta sporita.Disponibil  in culorile: gri, galben, rosu, albastru si negru...
44RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip Tel. 202
Terratrip Telecomanda mana 202+ dispune de 2 butoane ce reseteaza Terratrip-ul, unul este pentru distante intermediare si celalalt pentru distanta totala...
145RON
Ceas Mecanic Stack Temperatura Apa Ceas Mecanic Stack Temperatura Apa
Stoc Epuizat
Producător: Stack Model: ST3107
Ceas Stack temperatura apa (50-115 grade C), mecanic.Culoare: led alba.Livrabil cu cadran: Alb / Negru.Ceasul este livrat cu senzor si cele necesare pentru montaj...
347RON
Afişare 1 - 40 din 66 (2 pagini)