Cosul tau

Casti / Combinezoane

Producător: Sparco Model: 003319
Casca Sparco Club X-1 Casca Club X1 dispune de o carcasa Advanced Thermo Material (ATM), pentru siguranță sporită și este ideala pentru competitii sportive unde nu este obligatorie folosirea căștilor de protecție ignifuge omologata FIA, cum ar fi:-Drfit-Autoslalom-Off-Road-Track daysCasca are mai m..
481RON
Combinezon Sparco One Combinezon Sparco One
Out Of Stock
Producător: Sparco Model: Combinezon One
 Aceasta este ultima aparitie din gama de combinezoane pentru mecanici si este fabricata dintr-un singur strat rezistent la foc, ceea ce-l face ideal pentru operatiuni de pit-stop / realimentare. Acest combinezon este ideal si pentru cursele unde nu este nevoie neaparat de un combinezon ..
899RON
Producător: Sparco Model: Sparco Sprint
Combinezonul SPARCO SPRINT a fost gandit folosind experienta castigata in dezvoltarea combinezoanelor SPARCO de nivel ridicat. Acest combinezon din doua straturi foloseste o calitate imbunatatita si multe caracteristici nu sunt disponibile nicaieri la acest pret. Are deasupra un strat foarte reziste..
1 .570RON
Producător: Sparco Model: Sparco Prima M-3
Combinezonul PRIMA M-3 de la SPARCO urmeaza standardele setate de cel mai popular combinezon - SPRINT, si foloseste materiale noi de calitate ridicata. Constructia din 2 straturi este realizata prin 2 straturi de material super-rezistent la uzuara - NOMEX. Mobilitatea crescuta in pozitia de la volan..
1 .936RON
Producător: Sparco Model: Sparco Prima X3
Combinezonul X-3 de la SPARCO urmeaza standardele setate de cel mai popular combinezon - SPRINT, si foloseste materiale noi de calitate ridicata. Constructia din 2 straturi este realizata prin 2 straturi de material super-rezistent la uzuara - NOMEX. Mobilitatea crescuta in pozitia de la volan dar s..
1 .998RON
Producător: Sparco Model: Sparco Ergo M5
Folosind aceeasi tehnologie ca la noul combinezon ERGO M9-F, ERGO M-5 dispune de un aspect unic, in care fermoarul este mutat din zona taliei in zona gulerului si catre fiecare umar, lasand un aspect curat in zona pieptului dar si ajuta la indepartarea excesului de material care poate provoca puncte..
2 .300RON
Producător: Sparco Model: Combinezon impermeabil
Combinezon Sparco impermeabil ..
227RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)