Cosul tau

Navigatii

Navigatii off road destinate iubitorilor de natura dar si profesionistilor pentru competitii. Pot fi folosite atat pe Masina cat si pe Motocicleta, ATV, Quad, SSV, UTV. 

Pe langa functiile pe care le are orice navigatie auto, acesta vine cu solutii pentru situatiile extreme si cu softuri specifice competitiilor, enumerand : rezistenta, este waterproof, modul GPS de putere si softul de RoadBook. RoodBook-ul este o lista de directii cu distante unde este precizat traseul cu pictograme ajutatoare si descriere

Model: X720
Pachetul de navigatie X720 consta in: Navigatia X720, Joystick, Suport Aluminiu cu securizare, Licenta App, Cablu de alimentare.Diferenta dintre cele doua pachete de navigatie este suportul. (Suportul universal fiind la pachetul mai ieftin, iar la acest pachet suportul este unul cu securizare cu..
4 .779RON
Model: X720-2
Pachetul de navigatie X720 consta in: Navigatia X720, Joystick, Suport Universal, Licenta App, Cablu de alimentare.Diferenta dintre cele 2 pachete de navigatie o face suportul (varianta mai scumpa contine un suport cu securizare cu cheie, iar acest pachet are un suport universal din aluminiu) ..
4 .531RON
Model: X720-mo
Senzor de roți Modul READY pentru ICO / IMO / Trail Tech (fără senzor de roată) pentru Navigatia X720..
82RON
Model: X720-sa
Suportul este confectionat din aluminiu si vine alaturi de 2 chei...
547RON
Model: X720-su
Suport Universal Aluminiu pentru Navigatie X720Montarea se face cu ajutorul suruburilor si corzilor elastice ce vin insotite de suport...
276RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)