Cosul tau

Scaune / Centuri

Husa scaun universala IronMan
Out Of Stock
Producător: Ironman 4x4 Model: ISEATCOVER
100% nylon, se poate spalaInstalare in maxim 3 minute.Rezistenta la apa, grasimi, noroi.Puncte de stringere cu arici reglabile pentru potrivire optima.Material rezistent la apa, noroi, grasimi: pentru contact normal cu noroi, apa de ploaie, tapiteria originala a scaunelor va fi integral protejata..
81RON
Producător: Sparco Model: Sparco R100
Scaunele Sparco R100 sunt disponibile in culorile negru/rosu , negru/albastru , negru/gri • cadru tubular • spatar reglabil cu maner pe ambele parti • prindere standard (271 x 345) • compatibil cu centura normala sau centura sport in 3 sau 4 puncte • usor si compact • foarte comfortabil..
1 .005RON 1 .364RON
Scaun Sparco Speed Scaun Sparco Speed
Out Of Stock
Producător: Sparco Model: Sparco Speed
Scaun Sparco Speed disponibil in culorile : negru si rosu• cadru tubular • spatar reglabil cu maner pe ambele parti • prindere standard (271 x 345) • compatibil cu centura normala sau centura sport in 3 sau 4 puncte • usor si compact  • foarte comfortabil7,6 kilogrameOmologat FIA..
1 .190RON
Producător: Sparco Model: Pro 2000
Scaun Sparco Pro2000, omologat Fia, disponibil in culorile rosu, negru si albastru, material anti-alunecare pe umeri si sezut, pernute protectie rinichi integrate...
2 .457RON
Producător: Sparco Model: Suport Scaun Sparco
 Suport pentru scaun Sparco din otel de 3 mm, foarte rezistent. Disponibil in negru sau rosu.Se pot folosi sinele de la scaunul masinii sau sine de scaun universale...
246RON
Producător: Sparco Model: Suport Sparco din aluminiu
 Suport pentru scaun Sparco din aluminiu de 3 mm, usor si foarte rezistent.Se pot folosi sinele de la scaunul masinii sau sine de scaun universale...
529RON
Producător: Sparco Model: Sparco 4 puncte
Centura Sparco cu prindere in 4 puncte- aprobata ECE pentru folosirea pe strada - prindere in 3 puncte "bolt-in" - protectie aditionala de 3inch in zona de prindere..
392RON
Producător: Sparco Model: Sparco 6 puncte
Centura Sparco cu prindere in 6 puncte  echipata cu reglaje din aluminiu ultra-usoare si catarama din aluminiu cu eliberare rapida dispune de sistemul de fixare este de tip eye-bol,reglaje din aluminiu ultra-usoare si catarama din aluminiu cu eliberare rapidaDisponibil in  cul..
1 .199RON
Producător: Schroth Model: Schroth 6 puncte
Centura Schroth cu prindere in 6 puncteOmologata FIA..
675RON
Producător: Schroth Model: Schroth 5 puncte
Centura Schroth cu prindere in 5 puncte este compatibila cu sistemul  HANSDisponibila in  in culorile : negru, rosu, albastru .Omologata FIA..
855RON
Producător: Sparco Model: Protectie 2 Sparco
Protectie centura 2" Sparcoset 2 bucati Culori disponibile: Rosu, Galben, Albastru, Negru..
88RON
Producător: Sparco Model: Prot. 2 Sparco
Protectie centura 2" Sparcoset 2 bucatiDisponibil in 4 culori: rosu,negru,albastru,alb..
88RON
Producător: Sparco Model: Protectie 3 Sparco
Protectie centura 3" SparcoSet 2 bucati Culori disponibile : rosu, albastru, negruFabricate din NOMEX Omologate FIA..
260RON
Producător: Schroth Model: Protectie 3 Schroth
Protectie centura 3" SchrothSet 2 bucatiFabricat din NOMEXDisponibil in culorile : negru, albastru, rosu, galben.Omologat FIA ..
220RON
Producător: Sparco Model: Sport_metalic
Suport metal pentru fixare centura..
13RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)