Cosul tau

Terratrip

Producător: Terratrip Model: 202 Plus
Terratrip 202 Plus :-masoara distanta intermediara(pana la 99.99) si cea totala(pana la 999.99)-se calibreaza in km sau mile-masoara viteza-are calibrare cu 5 digiti-are functia freeze-memorie electronica de tip back-up-2 setari de calibrare-masuratoare inversa, de revenire..
1 .035RON
Producător: Terratrip Model: 303 Plus
 Terratrip 303 Plus :masoara distanta intermediara(pana la 99.99) si cea totala(pana la 999.99)-calibrare in km sau mile-masoara viteza instantanee sau cea medie-are cronometru si ceas-are calibrare cu 5 digiti-are functia freeze-memorie electronica de tip back-up-2 s..
1 .295RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip display suplimentar
Terratrip display suplimentar pentru pilot dispune de mufa dedicata pentru montaj care se conecteaza in spatele Terratrip.Se monteaza in fata pilotului pentru ca acesta sa poata citi in timp real indicatiile oferite de Terrarip..
499RON
Producător: Terratrip Model: Suport Terratrip
  Suportul de fixare TerraTrip este un accesoriu complet pentru montare pe parbriz cu ventuze , sau stabilirea permanentă pe bord. Suportul este facut din aluminiu si are un finisaj negru (vopsit electrostatic).Setul dispune de diferite opțiuni. În forma sa de bază, aveți pos..
212RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip Telecomanda picior
Terratrip Telecomanda pentru picior este compatibila cu toate modelele de tripmaster...
125RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip Tel. 202
Terratrip Telecomanda mana 202+ dispune de 2 butoane ce reseteaza Terratrip-ul, unul este pentru distante intermediare si celalalt pentru distanta totala...
145RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip Tel.303
Terratrip Telecomanda mana 303 plus dispune de functii resetare distante intermediare, distanta totala , cronometrare, etc..
205RON
Producător: Terratrip Model: senzor electronic
Terratrip senzor electronic e citeste impulsurile venite de la transmisie pentru masinile cu kilometraj electronic...
185RON
Producător: Terratrip Model: senzor universal
Terratrip senzor universal se poate monta la orice masina care are cablu de kilometraj mecanic, transformand rotatia cablului de kilometraj in impulsuri electrice pe care le trimite la Terratrip..
151RON
Producător: Terratrip Model: Terratrip senzor cardan
Terratrip senzor cardan citeste turatia unui arbore cardanic al masinii si o transmite sub forma de impulsuri la Terratrip...
152RON
Producător: Terratrip Model: senzor reductor
Terratrip senzor reductor transforma rotatia piesei de antrenare a cablului de kilometraj in impulsuri electrice, care sunt transmise la TerratripSe monteaza pe reductor/ cutie de transfer si se intercaleaza intre acesta si cablul de kilometrajEste folosit cu preponderenta la masinile jap..
152RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)