FULDA

Fulda este un important producator german de anvelope. Oferim clientilor din intreaga Europa o gama completa de pneuri de inalta calitate, la preturi accesibile. Oferim anvelope pentru autoturisme, 4x4, camionete, camioane si masini agricole.


Mostenire si calitate germana
infiintati in orasul Fulda, Germania, producem anvelope de inalta calitate inca din anul 1906.
in prezent, Fulda, una dintre cele mai populare marci de anvelope in randul conducatorilor auto germani, este mandra sa faca parte din grupul Goodyear.
Calitatea anvelopelor noastre se bazeaza pe intelegerea standardelor ridicate pe care produsele noastre trebuie sa le indeplineasca pe piata de origine, caracterizata prin conditii de rulare de la o extrema la cealalta si prin clienti care cumpara doar cele mai bune produse, Germania fiind una dintre cele mai pretentioase piete de anvelope din lume.
Acum, soferii din intreaga Europa afla motivele pentru care Fulda este alegerea inteligenta.


De unde vin anvelopele Fulda
Avem o forta de munca de aproximativ 1.800 de oameni, care produc pana la 8 milioane de anvelope pe an, distribuite in 28 de tari din Europa.
Toate anvelopele sunt produse in unitati care respecta standardul de mediu si sistemul de management al productiei ISO 14001. Auditori interni sau externi efectueaza audituri de rutina ale sistemului de management de mediu din fiecare dintre unitatile noastre de productie pentru a asigura cele mai inalte standarde.


Deplasati-va inteligent, mergeti mai departe: Filozofia Fulda
Cu peste un secol de inginerie in domeniul anvelopelor, obiectivul nostru a ramas acelasi: calitate inalta si valoare deosebita.
Conceptul nostru de miscare inteligenta Smart Move informeaza ultima generatie de anvelope Fulda, asigurand un echilibru optim de control in orice conditii meteo, inginerie germana de calitate si un raport bun calitate-pret.
Sustinere independenta
Suntem mandri de anvelopele pe care le producem. Testele efectuate de organizatiile si revistele auto de varf recunosc in mod constant calitatea anvelopelor Fulda.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Anvelope Vara FULDA Tramp 4X4 H 255/55 R16 H

Latime :255Inaltime :55Diametru :16Brand :FULDAModel : Tramp 4X4 HIndice sarcina :103Indice viteza :H-pana la 210 km/hRunflat :NUSezon :VaraEficienta ..

425RON

Anvelope Vara FULDA Carat Exelero 285/30 ZR18 Y Stoc Epuizat

Anvelope Vara FULDA Carat Exelero 285/30 ZR18 Y

Latime : 285Inaltime : 30Janta : 18Brand : FULDAModel : Carat ExeleroIndice sarcina : 93Indice viteza :Y-pana la 300 km/hRunflat :NUSezon : VaraEficie..

928RON

Anvelope Vara FULDA EcoControl 185/65 R14 T Stoc Epuizat

Anvelope Vara FULDA EcoControl 185/65 R14 T

Latime : 185Inaltime : 65Janta : 14Brand : FULDAModel : EcoControlIndice sarcina : 86Indice viteza :T-pana la 190 km/hRunflat :NUSezon : VaraEficienta..

193RON