Cosul tau

Mansoane

Mansoane ATV

Producător: ODI Model: J10CHG
ATV CUSH gripsNoile Grips Cush Atv comfort Dual-Ply sunt moi ca mansoanele pentru o absorbtie a socurilor imbunatatita.Beneficiaza de :stratul moale (gel-like) de la suprafata ofera un comfort deosebit straturile interioare rezistente asigura o priza foarte sigura pe bara ghid..
56RON
Producător: ODI Model: F70DNU
Grips ODI Donuts - albastreFabricate din neopren pentru a reduce bataturilor pe maini.Logo Odi vopsitSe vand in pereche ..
14RON
Producător: ODI Model: F70DNB
Grips ODI Donuts - negreFabricate din neopren pentru a reduce bataturilor pe maini.Logo Odi vopsitSe vand in pereche ..
14RON
Producător: ODI Model: F70DNO
Grips ODI Donuts - portocaliiFabricate din neopren pentru a reduce bataturilor pe maini.Logo Odi vopsitSe vand in pereche ..
14RON
Producător: ODI Model: F70DNR
Grips ODI Donuts - rosiiFabricate din neopren pentru a reduce bataturilor pe maini.Logo Odi vopsitSe vand in pereche ..
14RON
Producător: ODI Model: F70DNN
Grips ODI Donuts - verziFabricate din neopren pentru a reduce bataturilor pe maini.Logo Odi vopsitSe vand in pereche ..
14RON
Producător: ODI Model: H32HWB
Mansoane Odi Mx Cush Moto GriGeneratia urmatoare de mansoane este aici. Sistemul Lock-on permite sa schimbati sau inlocuiti mansoanele in cateva secunde, fara a fi nevoie de nimic altceva.Ofera de asemenea 100% priza fara alunecare in orice conditii.100% priza fara alunecareInstalare..
118RON
Producător: ODI Model: H10CHH
Mansoane Odi Mx Cush Moto GriFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control, noile mansoane Cush MX au fost produse cu un strat durabil ce ofera confort si aderare sporita pe ghidon.Strat exterior foarte moaleCapete inchise ranforsate..
56RON
Producător: ODI Model: H34EMBW
Mansoane ODI MX Lock-on v2 EMIG 4-Stroke Negru / Alb100% priza fara alunecareInstalare si indepartare simpla fara asteptare a lipiciului sa se usuceTub acceleratie inclusCapete detasabile pentru a acomoda protectii ghidonNu necesita cablu de siguranta, ceea ce ofera o durata de v..
127RON
Producător: ODI Model: H34EMUW
Mansoane ODI MX Lock-on v2 EMIG 4-timpi Albastru / Alb100% priza fara alunecareInstalare si indepartare simpla fara asteptare a lipiciului sa se usuceTub acceleratie inclusCapete detasabile pentru a acomoda protectii ghidonNu necesita cablu de siguranta, ceea ce ofera o durata de..
127RON
Producător: ODI Model: H34EMOW
Mansoane ODI MX Lock-on v2 EMIG 4-timpi Portocaliu / Alb100% priza fara alunecareInstalare si indepartare simpla fara asteptare a lipiciului sa se usuceTub acceleratie inclusCapete detasabile pentru a acomoda protectii ghidonNu necesita cablu de siguranta, ceea ce ofera o durata ..
127RON
Producător: ODI Model: H34EMRW
Mansoane ODI MX Lock-on v2 EMIG 4-timpi Rosu / Alb100% priza fara alunecareInstalare si indepartare simpla fara asteptare a lipiciului sa se usuceTub acceleratie inclusCapete detasabile pentru a acomoda protectii ghidonNu necesita cablu de siguranta, ceea ce ofera o durata de via..
127RON
Producător: ODI Model: H34EMNW
Mansoane ODI MX Lock-on v2 EMIG 4-Stroke Verde / Alb100% priza fara alunecareInstalare si indepartare simpla fara asteptare a lipiciului sa se usuceTub acceleratie inclusCapete detasabile pentru a acomoda protectii ghidonNu necesita cablu de siguranta, ceea ce ofera o durata de v..
127RON
Producător: ODI Model: H00RFB
Mansoane Odi Mx No Waffle NegreFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control.Aceste mansoane No-Waffle au un profil foarte subtire pentru un control  mai precis. Modelul in forma de diamant ofera o excelenta sursa de tractiune.P..
56RON
Producător: ODI Model: H00TLU
Mansoane Odi Mx TLD Single Ply AlbastreFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control, noile mansoane Troy Lee Designs au fost produse si testate pentru a performa la cel mai inalt nivel al competitiilor. Modelul in forma de diamant ..
71RON
Producător: ODI Model: H00TLY
Mansoane Odi Mx TLD Single Ply GalbeneFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control, noile mansoane Troy Lee Designs au fost produse si testate pentru a performa la cel mai inalt nivel al competitiilor. Modelul in forma de diamant o..
71RON
Producător: ODI Model: H00TLB
Mansoane Odi Mx TLD Single Ply NegreFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control, noile mansoane Troy Lee Designs au fost produse si testate pentru a performa la cel mai inalt nivel al competitiilor. Modelul in forma de diamant ofe..
71RON
Producător: ODI Model: H00TLFR
Mansoane Odi Mx TLD Single Ply RosiiFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control, noile mansoane Troy Lee Designs au fost produse si testate pentru a performa la cel mai inalt nivel al competitiilor. Modelul in forma de diamant ofe..
71RON
Producător: ODI Model: H01RFG
Mansoane Odi Mx Waffle GriFabricate din materiale dezvoltate in peste 25 de ani pentru a asigura maximul de confort si control, noile mansoane Waffle au fost produse si testate pentru a fi o combinatie excelenta intre durabilitate si constructie moale pentru confort.Design ergonomicCapet..
38RON
Producător: Oxford Model: OF690
OXFORD Hotgrips Premium Adventure..
277RON
Producător: Oxford Model: OF691
OXFORD Hotgrips Premium Touring..
266RON
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)