Cosul tau

Cric Farmjack tip Hi-Lift 48"

Cric Farmjack tip Hi-Lift  48"
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48"
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48"
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48"
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48"
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48"
Cric Farmjack tip Hi-Lift 48"
Livrare Rapida
Retur in 14 zile
Plata in rate
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: Hi-Lift 48
  • MPN: BR0003919
280RON

Cric Farmjack tip Hi-Lift  48" cu sarcina maxima de 3000 kg.

Greutate proprie: 14 Kg

Culoare: rosu

 

Lucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului, cum ar fi: poate fi folosit ca troliu sau pentru a despica o buturuga de lemn.

Cu alte cuvinte, se poate folosii in mai multe aplicatii, iar asta va va salva timp si spatiu valoros cand planuiti sa porniti intr-o aventura.

Cele mai uzuale aplicatii ale high-lift-ului:
Poti ridica autovehicule foarte sus si foarte rapid ( de 10 ori mai sus si mai repede decat "bottle jack")

Se poate folosi ca troliu. Viteza nu va fi punctul forte, dar va va scoate din belele.

In situatii extreme, puteti rotii vehiculul pe loc, ridicand botul masinii pe high-lift iar apoi impingandu-l intr-o parte de pe cric.

Se poate folosi ca un cleste gigantic sau despartitor, putand fi folosit sa indreptati diverse obiecte, cum ar fi o bara de directie stramba.

Cum se foloseste? 

Ca cele mai multe scule folositoare, sunt foarte periculoase atunci cand sunt folosite de persoane lipsite de experienta.

Pentru ridicare aveti nevoie de o bara solida din metal sau puncte de ridicare integrate.

Este autoblocabil atunci cand se alfa sub sarcina. Daca greutatea masinii se schimba in alta directie, acesta isi va pierde stabilitatea. Evitati lovirea sau mutarea acestuia atunci cand este sub sarcina.

High-lift-ul este un accesoriu de recuperare si nu este proiectat pentru a fi folosit ca un simplu cric pentru a repara o pana sau a lucra sub autovehicul.

Trebuie uns periodic cu WD40 sau orice spray gresant, datorita expunerii repetate la intemperii, soare, noroi, praf, etc. Accesoriile de recuperare ar trebui sa fie nelipsite din dotarea oricarei masini 4x4. O simpla iesire in off-road fara un minim de echipament se poate transforma foarte usor si repede intr-un pericol. Bestride dispune de o gama larga de produse care satisfac orice nevoie.Accesoriile de recuperare Best Ride se ridica la asteptarile oricarui pasionat din domeniu: accesibile, puternice, sigure si cu un design atragator.