Cosul tau

Houser Racing

Producator mondial de pise ATV si UTV

Cand concurezi pe circuitul motocross national si intampinati dificultati in a obtine piesele de cea mai buna calitate, trebuie sa faceti upgrade la performantele masinii dvs., ce puteti face? Ei bine, daca sunteti ceva de genul proprietarilor de Houser Racing, pur si simplu incepeti sa va faceti propriile dvs. parti! Asa a inceput pentru noi la sfarsitul anilor '90, cand obiectivul nostru principal a fost sa facem ceea ce trebuia sa facem pentru a ajunge in cercul castigatorilor.

Acest lucru a dus la solicitarea noastra de a produce unele dintre piesele noastre de inalta calitate pentru un comerciant de la pista, ceea ce am si facut. Acesta a fost inceputul noii noastre companii, Houser Racing, furnizor de piese ATV de cea mai buna calitate si accesorii. De atunci am devenit un producator de piese de schimb pentru ATV-uri, respectat, de inalta calitate, care ofera clientilor din intreaga lume componente de cea mai buna calitate. De asemenea, ne-am divizat in piesele de performanta ale UTV dupa performanta si am creat un interes puternic in randul celor care cauta acea extra performanta atunci cand concureaza.

Daca conduceti un ATV Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki sau Yamaha, facem performante specifice pentru dvs., plus cateva piese universale concepute pentru a le monta pe toate, cum ar fi kill-switch, cleme pentru linii de frana, cleme de ghidare, frana linii si multe altele. Veti gasi, de asemenea, o selectie frumoasa de echipamente Polaris 900 si 1000 UTV si echipament UTV, precum si o subcategorie dedicata modelului Yamaha YXZ 1000R. Daca cautati calitate, ati gasit-o.

 

Producător: Houser Racing Model: 10700
Kit fixare ghidon 7/8" or 1 1/8" pentru ghidon anti vibratii Houser RacingKitul include:saiba cupa (4), manson aluminiu (2), con cauciuc (4), suruburi (2),  piulita nyloc (2)...
197RON
Producător: Houser Racing Model: 10713
Kit universal cleme pentru montare ghidon HOUSER 7/8", 1 1/8"..
235RON
Producător: Houser Racing Model: 53001
Nerfbar cu suspensie patentata, este singurul din industrie care incorporeaza o suspensie.Despre suspensie Abilitate progrsiva de absorbtie a socurilor Forma convexa Suporti de izolare din caucicu - reduc vibratiileMontare Tuburile de aluminiu se fixeaza pe suportul din otel Asamblare B..
3 .069RON
Producător: Houser Racing Model: 223002
Nerf Bar Quad KTM 450/505 SX 08-13 Pro Bounce MX Version cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorbirea socurilor. Susp..
2 .478RON
Producător: Houser Racing Model: 223002-1
Nerf Bar Quad KTM 450/525 XC 08-13 Pro Bounce MX Version cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorbirea socurilor. Susp..
2 .478RON
Producător: Houser Racing Model: 063002
Nerf Bar Quad YAMAHA YFZ450 04-13 Pro Bounce MX Version - Houser cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorbirea socuril..
2 .478RON
Producător: Houser Racing Model: 243001
Nerf Bar Quad YAMAHA YFZ450R 09-14 Pro Bounce XC Version - Houser cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorbirea socuri..
3 .069RON
Producător: Houser Racing Model: 243002
Nerf Bar Quad YAMAHA YFZ450R 2009-13 Pro Bounce XC Version - Houser - Houser cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorb..
3 .069RON
Producător: Houser Racing Model: 243001-1
Nerf Bar Quad YAMAHA YFZ450X 10-11 Pro Bounce XC Version - Houser cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorbirea socuri..
2 .478RON
Producător: Houser Racing Model: 243002-1
Nerf Bar Quad YAMAHA YFZ450R 2009-13 Pro Bounce XC Version - Houser - Houser cu suport picior antiaderent ce ofera stabilitate si totodata absoabe socurile. Absorbirea socurilor se face cu ajutorul suspensiei de tip bila de cauciuc ce inmoaie vibratiile si diminueaza oboseala picioarelor prin absorb..
2 .478RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)