Cosul tau

Infinity

Grupul Infinity se angajeaza sa livreze clienților nostri cele mai bune produse si servicii si si-a asumat o poziție de lider in industria de anvelope si baterii din Africa de Vest. in decurs de trei decenii, Infinity Group a inființat si gestionat in mod profesionist si gestionat centrele de vanzare cu amanuntul si service si o rețea de vanzari de interes in industria automobilelor, cu accent special pe anvelopele auto, bateriile, piese auto cum ar fi placute de frana, terminale baterie si produse complete pentru repararea anvelopelor din Nigeria si Ghana.

Compania are numeroase premiere, printre care introducerea anvelopei fara camera in anii 1980, Nitrogen pentru umplerea anvelopelor, Centrele de service pentru anvelope si a fost primul care s-a diversificat in Pan Nigeria, ceea ce intareste angajamentul si supremația in industria anvelopei in cadrul tarii.

De la o sucursala in 1981, Grupul are astazi 14 companii din Nigeria si patru din Ghana, susținute de un lanț de centre comerciale si de servicii. O marturie a credinței reproduse in Infinity, serviciile sale si marcile sale de renume mondial includ Pirelli, Goodyear, Ceat, Infinity, Exide si Rema-Tiptop.

Giantul de anvelope utilizeaza astazi un numar considerabil de nigerieni si ghaneni in toate filialele si afacerile sale in Africa. Infinity a excelat in furnizarea de servicii nu numai autovehiculelor din regiune, ci si furnizarii de soluții de gestionare a anvelopelor flotelor mari si companiilor de construcții, ajutandu-i sa-si controleze cheltuielile legate de infrastructura logistica.

Au fost organizate seminarii de instruire pentru organizațiile vamale din Nigeria si organizația standard din Nigeria, cu accent pe verificarea si paza impotriva produselor substandard care infiltreaza țara.

Grupul subliniaza creativitatea si imaginația in tot ceea ce face si se straduieste intotdeauna sa caute soluții mai bune pentru a raspunde preocuparilor si problemelor clienților.

 

Nu există niciun Producător.