Cosul tau

JKS

Din anul 1989, JKS Manufacturing a dezvoltat unele dintre cele mai utilizate si respectate produse din lume pentru vehiculele Jeep. Totul a început atunci cand am pornit la drum cu brandul Quick Disconnect: deconectare rapida a sway-bar-rului. De atunci, gama noastra de produse a fost extinsa pentru a include astfel de elemente populare, cum ar fi linia ACOS a distanțierelor pentru arcurile elicoidale reglabile in inaltime si, probabil, cea mai avansata creație pana in prezent, sistemul SwitchBlade  Sway-bar system cu ratie variabila.


Suntem mandri de faptul ca, continuam sa fabricăm toate produsele noastre chiar aici, in SUA, folosind doar materiale de inalta calitate si utilaje de ultima ora. Puteti sa va bazati intotdeauna pe produsele JKS pentru a oferi beneficii incontestabile performantei vehiculului. De la amortizarea impactului al suspensiilor off-road, la restabilirea geometriei suspensiei pentru o manevrare mai sigura si mai previzibila pe sosea, produsele noastre imbunatatesc experienta detinerii si conducerii unui vehicul Jeep.
Fiabilitate fara compromis


Si pentru ca produsele JKS profita de componentele și tehnologia echipamentului original ori de cate ori este posibil, manevrabilitatea si fiabilitatea vehiculelor nu sunt compromise. Descoperiti de ce entuziastii de aventura si competitii Jeep din intreaga lume insista asupra produselor JKS pentru a imbunatati performanta, fiabilitatea si versatilitatea vehiculului. Nu este o coincidenta faptul ca cei care cunosc cel mai bine performanta Jeep-ului prefera alegerea produselor JKS pentru propriile lor vehicule.

 

Producător: JKS Model: JKS117KHD
Bazandu-se pe noua platforma Jeep Wrangler JL, inginerii de la JKS Manufacturing au dezvoltat sistemul Jspec de 3,5 "J-Rated pentru a oferi JL-ului avantajul in teren, oferind astfel posibilitate de a monta anvelope de 35". Concepute pentru a mentine confortul si manevrabilitatea pe drum, imbunatati..
9 .378RON
Producător: JKS Model: JKS119KHD
Bazandu-se pe noua platforma Jeep Wrangler JL, inginerii de la JKS Manufacturing au dezvoltat sistemul Jspec de 3,5 "J-Rated pentru a oferi JL-ului avantajul in teren, oferind astfel posibilitate de a monta anvelope de 35". Concepute pentru a mentine confortul si manevrabilitatea pe drum, imbunatati..
9 .378RON
Producător: JKS Model: JKS119KFOX20P
 Include:Arcuri fata dual rate (standard)Trackbar ajustabil fata JKS MFG Deconectari rapide track bar fata JKS MFGCcaster cam locks fataExtensii bump stop fataArcuri spate dual rate coils (standard)Extensii bump stop spateLegaturi extinse sway bar spateSuport track bar spateAmortizoare fat..
26 .726RON
Producător: JKS Model: JKSJSPEC102K
Kit de inaltare suspensii conceput pentru a satisface nevoile practicantilor si pasionatilor de off-road. JKS se remarca prin produsele de inalta calitate pe care le a oferit de alungul timpului. Toate componentele sunt fabricate in SUA.  Acesta este cel mai bun kit de inaltare de 60mm al s..
8 .834RON
Producător: JKS Model: JKS9100
Sistem bara de torsiune ajustabil pentru Jeep Wrangler TJ    5 nivele unice de rezistenta pentru adaptarea la orice viteza, teren sau vehicul.     sistem de ajustare a arcurilor inovativ ce permite reglaj de performanta, fara a folosi nicio unealta  &nbs..
7 .958RON
Producător: JKS Model: JKS6200
Suporti de corecție a brațului de control Jeep Wrangler JK JKS     unghiurile reduse ale bratelor de control permit suspensiei de pe fata sa reactioneze natural la socuri      corectie caster la un lift intre 50mm - 150mm      im..
1 .594RON
Producător: JKS Model: JKSPSL900
 functioneaza cu intrerupator punte centrala Dana 30 compatibil cu vehiculele cu un lift intre 0-75mm inlocuieste actuatorul in vid 4WDt   un sistem complet de cablare pentru a asigura funcționarea corectă a lămpii indicatoare de bord 4WD ușor de instalat, instrucțiuni..
1 .440RON
Producător: JKS Model: JKSPSL920
4x4 Posi-Lok pentru lift 75mm-150mm Jeep Wrangler YJSe potriveste pentru lift 75mm-150mmFunctioneaza cu punte Dana 30 cu posibilitate de deconectare axa centralaCuplare 4x4 pozitivSistem electric complet pentru a asigura ca indicatorul 4wd din bord va functionaMontare facila, ins..
1 .440RON
Producător: JKS Model: JKS9608
 suportii rezistenti permit suportilor din fabrica sa accepte amortizoare profesionale off-road de curse folosește un material de montare adecvat pentru a se potrivi cu rulmenți sferici de 12 mm sau 1/2 inch Placa finisată cu zinc și echipamentul hardware asigură o protecție de lungă..
770RON
Producător: JKS Model: JKS9605
Adaptor superior pentru amortizor JKSSuport heavy-duty ce converteste suportul stock sa accepte amortizoare profesionale pentru off-roadUtilizeaza toate elementele necesare montarii pentru a acomoda rulmenti sferici de 12mm sau 1/2 inchInca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele di..
542RON
Producător: JKS Model: JKS9606
Adaptori bolti suspensie Jeep Wrangler TJdestinat montarii fata inferior si spate superior suportul solid converteste amortizorul de tip stem din fabrica pentru a accepta amortizoarele profesionale de curse off-road. utilizează hardware adecvat pentru instalarea de rulmenti sferici ..
725RON
Producător: JKS Model: JKSTR301
Bara de torsiune solida JKS pentru Jeep Grand Cherokee WJ WG instalare usoara cu sururburi tuburi fără sudură incredibil de puternice, de 31.7mm x 12.7mm, pentru durabilitate excelentă foloseste capetele de bara din fabrica Oferă o sensibilitate îmbunătățită la direcție..
1 .118RON
Producător: JKS Model: JKSOGS129
Bara Panhard ajustabila fata JKS pentru Jeep Grand Cherokee WJ WGpentru modelele cu un lift intre 25 – 150mm versiunea PRO include uniball si bucse de o calitate mai buna structura foarte solida zink plated and powder coated vopsit electrostatic si zincat bucse din cauciuc premium asi..
1 .947RON
Producător: JKS Model: JKSOGS127
Bara Panhard ajustabila fata JKS pentru Jeep Grand Cherokee WJ WGpentru modelele cu un lift intre 25 – 150mm structura foarte solida zink plated and powder coated vopsit electrostatic si zincat bucse din cauciuc premium asigura confort si silentiozitate pentru versiunile cu volanul pe..
1 .448RON
Producător: JKS Model: JKSTR300
Bieleta solida JKS pentru Jeep Grand Cherokee WJ/WKinstalare usoara cu sururburi tuburi fără sudură incredibil de puternice, de 31.7mm x 6.3mm, pentru durabilitate excelentă foloseste capetele de bara din fabrica Oferă o sensibilitate îmbunătățită la direcțieInca din 1989 JK..
1 .855RON
Producător: JKS Model: JKSTR100
 Bieleta solida JKS pentru Jeep Grand Cherokee ZJinstalare usoara cu suruburi tub incredibil de puternic de 30mm x 0.635mm pentru o durabilitate excelenta foloseste capetele de bare din fabrica imbunatateste sensibilitatea directieiInca din 1989 JKS Manufacturing a proie..
1 .630RON
Producător: JKS Model: JKS2000
Conceput pentru inaltari de 50mm - +85mm Reglabile Gresabile Versiunea Non-deconectare Pretul este pentru 2 bucatiInca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehicule Jeep din lume. Totul a inceput cand am realizat originalul brand..
1 .451RON
Producător: JKS Model: JKS2000
Conceput pentru inaltari de 50mm - +100mm Reglabile Gresabile Versiunea Non-deconectare Pretul este pentru 2 bucatiInca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehicule Jeep din lume. Totul a inceput cand am realizat originalul bran..
1 .365RON
Producător: JKS Model: JKS2000
Conceput pentru inaltari de 0mm - +50mm Reglabile Gresabile Versiunea Non-deconectare Pretul este pentru 2 bucatiInca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehicule Jeep din lume. Totul a inceput cand am realizat originalul brand ..
1 .585RON
Producător: JKS Model: JKS8100
Blocuri relocare suporti motor JKS pentru Jeep Wrangler TJ  compatibil cu motorul de 4.0L, 2.5L sau 2.4L blocuri  din aluminiu de 25mm    ușor de instalat     trebuie să fie instalat împreună cu un body lift..
725RON
Producător: JKS Model: JKS7150
Brate de control ajustabile superioare de fata JKS J-Axis  pentru Jeep Wrangler    realizat pentru masinile cu un lift al suspensiei intre 0mm – 150mm    lungimea variabila a brațelor de suspensie este reglata ușor pentru poziționarea corectă a punții și a ..
3 .395RON
Producător: JKS Model: JKS6125
Brate de control spate, inferioare JKS pentru Jeep Grand Cherokee WJ WG creat pentru masini cu suspensie inaltata intre 0-150mm brațele de suspensie cu lungime variabilă sunt ajustate cu ușurință pentru poziționarea corectă a carcasei punții și a unghiului pinionului cardanul tra..
2 .913RON
Producător: JKS Model: JKS6150
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
4 .346RON
Producător: JKS Model: JKS1650
Proiectat pentru inaltari de 0mm - +150mm Constructie HD Bratele sunt complet ajustabile Se potrivesc atat pe fata cat si pe spate Bucsele de cauciuc absorb zgomotul si reduc vibratiile Vopsit dublu electrostatic Pretul este pentru 2 bucati.Inca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele..
2 .791RON
Producător: JKS Model: JKS6100
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
2 .976RON
Producător: JKS Model: JKS6100
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
3 .325RON
Producător: JKS Model: JKS6100
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
3 .325RON
Producător: JKS Model: JKS6100
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
3 .325RON
Producător: JKS Model: JKS1620
Proiectat pentru inaltari de 0mm - +110mm Constructie HD Bucsele de cauciuc absorb zgomotul si reduc vibratiile Vopsit dublu electrostatic Pretul este pentru 2 bucati.Inca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehicule Jeep din lu..
2 .038RON
Producător: JKS Model: JKS1610
Proiectate pentru lift de 0mm-150mm Complet reglabile Vopsit electrostatic Pertul este pentru 2 bucatiInca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehicule Jeep din lume. Totul a inceput cand am realizat originalul brand Quick Discon..
3 .170RON
Producător: JKS Model: JKS1650
Proiectat pentru inaltari de 0mm - +150mm Constructie HD Se potrivesc atat pe fata cat si pe spate Ajustabile complet Bucsele de cauciuc absorb zgomotul si reduc vibratiile Vopsit dublu electrostatic Pretul este pentru 2 bucati.Inca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele ..
3 .170RON
Producător: JKS Model: JKS6100
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
3 .325RON
Producător: JKS Model: JKS6155
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
3 .690RON
Producător: JKS Model: JKS1660
Proiectat pentru inaltari de 0mm - +150mm Constructie HD Ajustabile complet Bucsele de cauciuc absorb zgomotul si reduc vibratiile Vopsit dublu electrostatic Pretul este pentru 2 bucati.Inca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru ..
3 .170RON
Producător: JKS Model: JKS1670
Proiectat pentru inaltari de 0mm - +110mm Constructie HD Ajustabile complet Bucsele de cauciuc absorb zgomotul si reduc vibratiile Vopsit dublu electrostatic Pretul este pentru 2 bucati.Inca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru ..
2 .038RON
Producător: JKS Model: JKS6100
Proiectate pentru inaltari de 0mm - +150mm Usor de pozitionat Ajustare ultra precisa Bucsele de cauciuc asorb zgomotul si reduc vibratiile Brate HD pentru o rezistenta si fiabilitate imbatabile Stratul de pulbere si placarea lor cu zinc asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii Pretul..
3 .325RON
Producător: JKS Model: JKS1665
Proiectat pentru inaltari de 0mm - + 150mm Complet ajustabil Constructie HD Bucse de inalta calitate ce absorb vibratiile si zgomotul Vopsit dublu electrostatic Pret pentru 2 bucatiInca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehic..
2 .716RON
Producător: JKS Model: JKS7100
Conceput pentru inaltari de 0mm - +150mm Bratele se pot ajusta cu usurinta pentru o pozitionare cat mai corecta Arborele cu filet permite ajustari ultra precise Bucsele de caucuc reduc zgomotul si vibratiile pentru o miscare linistita Brate rezistente Vopsite electrostatic si placate cu zinc, a..
2 .731RON
Producător: JKS Model: JKS7100
Conceput pentru inaltari de 0mm - +150mm Bratele se pot ajusta cu usurinta pentru o pozitionare cat mai corecta Arborele cu filet permite ajustari ultra precise Bucsele de caucuc reduc zgomotul si vibratiile pentru o miscare linistita Brate rezistente Vopsite electrostatic si placate cu zinc, a..
2 .359RON
Producător: JKS Model: JKS7155
Conceput pentru inaltari de 0mm - +150mm Bratele se pot ajusta cu usurinta pentru o pozitionare cat mai corecta Arborele cu filet permite ajustari ultra precise Bucsele de caucuc reduc zgomotul si vibratiile pentru o miscare linistita Brate rezistente Vopsite electrostatic si placate cu zinc, a..
3 .576RON
Afişare 1 - 40 din 132 (4 pagini)