Cosul tau

LINHAI

Jiangsu Linhai Power Machinery Group Corp. (denumita in continuare "Linhai"), o intreprindere de stat subordonata SASAC, este o filiala detinuta in totalitate de China Foma (Group) Co., Ltd., care este subordonata China National Machinery Industry Corporation.

LINHAI fondata in 1956, care are o istorie de peste 50 de ani in dezvoltarea si productia de motoare mici si masini electrice. Linhai are un centru de tehnologie pentru intreprinderi recunoscut de stat, o statie nationala de cercetare postdoctorala, sisteme de executie de top la nivel national, compuse din mai mult de 40 de linii de productie specializate si flexibile, precum si o echipa de personal cu experienta profesionala si tehnica de nivel inalt, LINHAI poseda o mare capacitate de dezvoltare si productie de produse.

Linhai a dezvoltat succesiv o varietate de tipuri de motoare pe benzina in doi timpi si in patru timpi si masinile auxiliare, ale caror deplasari sunt de la 26 cc pana la 700 cc. Produsele sale principale includ vehicule speciale, cum ar fi ATV-uri si UTV-uri, motoare de uz general, mini-generatoare de benzina si masininari mici de putere afiliate cum ar fi pompe, ferastraie cu lant, stingatoare pneumatice si masini de taiat buruieni, motociclete, motoare motociclete, biciclete electrice si asa mai departe.
Produsele principale sunt identificate ca fiind "Produsul national satisfacut de consumatori" de catre Comitetul pentru Protectia Consumatorilor din China pentru calitate deoarece calitatea lor este pastrata la nivel intern avansat.

Marca LINHAI este premiata astfel cu titluri ca "Produsul cheie protejat din provincia Jiangsu si Jiangsu" si o bine-cunoscuta marca. Compania a trecut certificarile Sistemului de management al calitatii ISO9001: 2008, Sistemul de management al masurarii ISO10012, Sistemul de management al mediului ISO14001 si Certificarea obligatorie din China. Unele dintre produse au obtinut certificate europene CEE si CE si certificate EPA si CARB din SUA. Iar produsele comanda o vanzare gata pe piata interna si sunt exportate in strainatate.

Linhai este unitatea de director adjunct a Sucursalelor de motociclete din China, Asociatia Producatorilor de Automobile si lider a grupului de vehicule nationale din China pentru toate tipurile de vehicule.

Sustinand principiul de management al "emanciparii mintii, inovarii si actiunii", suntem dedicati stabilirii culturii corporative a "deschiderii, pragmatismului si inovarii" si facand Linhai ca o intreprindere a stilului Yamaha in China si un producator avansat de echipamente mecanice lumea, concentrandu-ne pe cele trei activitati de baza ale noastre.

 

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)