Cosul tau

MASTERSTEEL

Anvelope de vara Mastersteel

Pneurile de vara Mastersteel sunt pentru toata lumea. Toate profilele de vara din Mastersteel sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni. Daca optati pentru anvelopele de vara de la Mastersteel atunci veti avea parte garantat de un produs de inalta calitate. Compusul special (compus din cauciuc) si designul profilului garanteaza ca anvelopele de vara Mastersteel ofera o calatorie confortabila si sigura.
in toate conditiile meteorologice, anvelopele de vara Mastersteel functioneaza optim, iar franarea si franarea masinii raman previzibile. Anvelopele de vara Mastersteel sunt o valoare excelenta pentru bani si nu trebuie sa treaca neobservate. Daca doriti sa profitati de anvelope de calitate excelenta la un pret competitiv, atunci Mastersteel este alegerea potrivita pentru dvs.


Anvelope de iarna Mastersteel

Pneurile de iarna Mastersteel sunt proiectate in acelasi mod ca anvelopele de vara de inalta tehnologie ale Mastersteel. Chiar si la temperaturi extrem de scazute, materialul special de cauciuc cu siliciu asigura faptul ca anvelopele de iarna Mastersteel raman flexibile. Designul bine proiectat al benzii de rulare, cu multe caneluri si santuri diagonale, asigura o dispersare rapida a zapezii si a apei.
Astfel, anvelopa pastreaza aderenta maxima, iar sansa de acvaplanare este redusa considerabil. Lungimea distantei de franare pe suprafete cu zapada sau umede poate fi de o importanta vitala. Anvelopele de iarna Mastersteel asigura mai multa aderenta si control pe o suprafata inzapezita sau umeda.


Mastersteel anvelope all-season

Mastersteel Anvelopele all-season (cunoscute si sub denumirea de anvelope cu 4 seasons sau toate all-weather) reprezinta o combinatie atenta intre anvelopele de vara si cele de iarna. Cauciucul anvelopelor de anotimp este mai tare decat cel al anvelopei de iarna, dar mai moale decat cel al anvelopei de vara. Datorita componentelor speciale din cauciuc si profilului, anvelopele de anotimp se desfasoara excelent in timpul verii si in timpul iernii. Iarna distanta de oprire a anvelopei all-season este mai scurta decat cea a anvelopei de vara. in tarile de Jos, cu ierni usoare, de obicei, o anvelopa de anotimp este o alternativa decenta pentru anvelopele de iarna, insa, totusi, o anvelopa all-season nu este o inlocuire completa a anvelopei de iarna.
Anvelopele de iarna au caracteristici unice pentru performante maxime in conditii de iarna. Anvelopa all-season este o combinatie de vara si iarna si, prin urmare, o combinatie de proprietati specifice. Nivelul de performanta este intotdeauna un compromis intre proprietatile esentiale ale anvelopei de vara sau de iarna. in Germania si in multe alte tari europene, anvelopele de anotimp care au un simbol M + S (eventual in combinatie cu simbolul fulg de zapada) sunt, de asemenea, permise in timpul iernii. Adancimea minima a benzii de rulare in timpul iernii este de 4 mm.

 

Nu există niciun Producător.