Cosul tau

Cricuri / Hi-Lifturi / Ancore

In aceasta categorie puteti gasi Hi-Lift-uri sau farmjack, ancore, cricuri off road, suporti pentru hi-lift sau farm jack, baze pentru hi-lift, daptoare hi-lift, cricuri pneumtice si accesorii.

Producător: Best Ride Model: Hi-Lift 48
Cric Farmjack tip Hi-Lift  48" cu sarcina maxima de 3000 kg.Greutate proprie: 14 KgCuloare: rosu Lucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului, cum ar fi: poate fi folosit ca troliu sau pentru a despica o bu..
280RON
Cric Farmjack tip Hi-Lift  60" Cric Farmjack tip Hi-Lift  60"
Stoc Epuizat
Producător: Best Ride Model: HI_LIFT_60
Cric Farmjack tip Hi-Lift  60"Sarcina maxima : 3000kgInaltimea de 161 cm Greutate proprie : 15kgCuloare : rosu Lucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului, cum ar fi: poate fi folosit ca troli..
300RON
Producător: Best Ride Model: Airjack4.2T
Usor de folosit acest echipament de recuperare esential este excelent pentru utilizarea in noroi, zapada si nisip.Capacitatea de ridicare 4.2 TonCricul pneumatic pentru evacuare este extrem de eficient, fara  piese in miscare complicate care sa se blocheze sau sa cedeze.  Dis..
480RON
Producător: Best Ride Model: PN012
Suporti de fixare Hi-Lift pe Portbagaj Material: otelCuloare: CromSetul contine 2 bucati.Accesoriile de recuperare ar trebui sa fie nelipsite din dotarea oricarei masini 4x4. O simpla iesire in off-road fara un minim de echipament se poate transforma foarte usor si repede intr-un pericol. Bestri..
240RON
Producător: Best Ride Model: Ancora de pamant pentru troliere pliabila
Ancora de pamant pentru troliere este de un real folos in situatiile in care trolierea nu este posibila din cauza lipsei unui punct de ancorare .Pliabila pentru a-si putea gasi locul cat mai usor in masina dumneavoastra. Accesoriile de recuperare ar trebui sa fie nelipsite din dotarea oricarei masi..
530RON
Producător: SMITTYBILT Model: SB2722
Cric Farmjack tip Hi-Lift  Smittybilt structura foarte solida din otel vopsit electrstatic in 2 straturi lungime 1370 mm capacitate pana la 3175kgLucrul interesant despre High-lift este ca poate fi folosit si in alte scopuri in afara de ridicarea vehiculului,..
766RON
Producător: Ironman 4x4 Model: IHIGHLIFT002
capacitate de ridicare garantata: 1050kg152cm inaltime, cu o cursa continua de 129cm"Nas" 10cm, inaltimime minima 1 cm de la bazaHusa HD inclusagreutate 16kgconform cu standard siguranta australian / neo zeelandez - ASNZ693:2003Lucrul interesant despre High-lift este ca p..
675RON
Producător: SMITTYBILT Model: SB2740
I-rack inteligent SmittybiltSuporti pentru hi-lift, canistra Multiple puncte de prindereSe potriveste doar cu roti aftermarket cu CB 65mmNegru..
1 .245RON
Producător: AEV Model: AEV10305017AA
Suport Hi-Lift Pull-Pal AEV Jeep Wrangler JK Se potriveste cu suportorul de roata de rezerva AEV Constructie de otel foarte solidaVopsit dublu in camp electrostaticGreutate distribuita pe sasiu..
2 .724RON
Producător: Best Ride Model: sup fj
Suport montaj Hi-lift, se monteaza pe suportul rotii de rezerva Construit din aluminiu de inalta rezistenta Rezistent la coroziune Se poate ajuta pentru a putea fi folosit cu roti mai late sau bullbar spate supradimensionat . Compatibil Cric FarmJack 48" & 60" Nu se potriveste pe ..
180RON
Baza Hi-lift Baza Hi-lift
Out Of Stock
Producător: Best Ride Model: 48 & 60
Baza Hi-lift creste utilitatea Hi-liftului pe suprafate moi : noroi ,nisip prevenind scufundarea prin largirea amprentei, poate sustine greutatea pe care Hi-lift ul o poate ridica.Material : ABSCompatibil cu modelelede 48" si 60"Cand folositi high-lift-ul este recomandat sa folositi o ..
99RON
Producător: Ironman 4x4 Model: IHIGHLIFT001
Cric Farmjack tip Hi lift 48" Heavy Duty Iron Man-Capacitate de ridicare garantata: 1050kg-120cm inaltime, cu o cursa continua de 97cm-"Nas" 10cm, inaltimime minima 1 cm de la baza-Husa HD inclusa-Greutate 14kgConform normelor severe de siguranta din Australia si Noua Zeeland..
540RON
Producător: Best Ride Model: AD01077
Folosit pentru ridicarea masinii in lipsa punctelor de ridicare.Timpul si efortul de ridicare a unei roti este mult mai mic decat in cazul ridicarii de la braguri sau bara din fata sau cea din spate. Atunci cand ridicati cu Hi-Lift-ul folosind punt de sustinere bara sau pragurile mai intai se va..
200RON
Producător: Ironman 4x4 Model: IHIGHLIFT003
Pentru a ridica masina care are montata bara de otel, cu locas penru Hilift...
157RON
Producător: Ironman 4x4 Model: IHIGHLIFT004
Se foloseste pentru ridicarea masinii in lipsa punctelor de ridicare cu Hi Lift.Timpul si efortul de ridicare a unei roti este mult mai mic decit in cazul ridicarii de la praguri sau bara fata / spate.Cind ridicati cu hiliftul la praguri / bara, trebuie sa ridicati masina care apoi ridica ro..
223RON
Producător: Ironman 4x4 Model: IEXJACK001
Usor de folosit acest echipament de recuperare esential este excelent pentru utilizarea in noroi, zapada si nisip.Capacitatea de ridicare 4.2 Ton asigura o inaltime maxima de ridicare de 750 mm.Cricul pneumatic pentru evacuare Ironman 4x4 Maxi este extrem de eficient, fara  piese in mis..
990RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)