Cricuri / Hi-Lifturi / Ancore

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cric Farmjack tip Hi-Lift 48"

Cric Farmjack tip Hi-Lift  48" cu sarcina maxima de 3000 kg.Greutate proprie: 14 KgCuloare: rosu Lucrul interesant despre Hi..

250RON

Cric Farmjack tip Hi-Lift  60" Intreaba

Cric Farmjack tip Hi-Lift 60"

Cric Farmjack tip Hi-Lift  60"Sarcina maxima : 3000kgInaltimea de 161 cm Greutate proprie : 15kgCuloare : rosu ..

260RON

Cric perna aer 4.2T ( AirJack )

Usor de folosit acest echipament de recuperare esential este excelent pentru utilizarea in noroi, zapada si nisip.Capacitatea de ridicare 4.2 Ton ..

480RON

Suporti de fixare Hi-Lift pe Portbagaj

Suporti de fixare Hi-Lift pe Portbagaj Material: otelCuloare: CromSetul contine 2 bucati...

240RON

Ancora de pamant pentru troliere

Ancora de pamant pentru troliere este de un real folos in situatiile in care trolierea nu este posibila din cauza lipsei unui punct de ancorare .Pliab..

530RON

Cric Farmjack tip Hi-Lift  Smittybilt 3 - 7 Zile

Cric Farmjack tip Hi-Lift Smittybilt

Cric Farmjack tip Hi-Lift  Smittybilt structura foarte solida din otel vopsit electrstatic in 2 straturi lungime 1370 mm ..

540RON

Hi lift 60" Heavy Duty Iron Man

capacitate de ridicare garantata: 1050kg152cm inaltime, cu o cursa continua de 129cm"Nas" 10cm, inaltimime minima 1 cm de la bazaHusa HD i..

675RON

I-rack inteligent Smittybilt 3 - 7 Zile

I-rack inteligent Smittybilt

I-rack inteligent SmittybiltSuporti pentru hi-lift, canistra Multiple puncte de prindereSe potriveste doar cu roti aftermarket cu CB ..

1.081RON

Suport Hi-Lift Pull-Pal AEV Jeep Wrangler JK 3 - 7 Zile

Suport Hi-Lift Pull-Pal AEV Jeep Wrangler JK

Suport Hi-Lift Pull-Pal AEV Jeep Wrangler JK Se potriveste cu suportorul de roata de rezerva AEV Constructie de otel foarte soli..

1.847RON

Suport montaj Hi-lift Farmjack

Suport montaj Hi-lift, se monteaza pe suportul rotii de rezerva Construit din aluminiu de inalta rezistenta Rezistent la coroziune Se poate ajuta p..

180RON

Baza Hi-lift

Baza Hi-lift creste utilitatea Hi-liftului pe suprafate moi : noroi ,nisip prevenind scufundarea prin largirea amprentei, poate sustine greutatea pe c..

99RON

Cric Farmjack tip Hi lift 48" Heavy Duty Iron Man

Cric Farmjack tip Hi lift 48" Heavy Duty Iron Man-Capacitate de ridicare garantata: 1050kg-120cm inaltime, cu o cursa continua de 97cm-"Na..

540RON

Adaptor Cric Hi lift - Pentru Janta

Folosit pentru ridicarea masinii in lipsa punctelor de ridicare.Timpul si efortul de ridicare a unei roti este mult mai mic decat in cazul ridicar..

200RON

Adaptor Hi Lift IronMan pt bare otel

Pentru a ridica masina care are montata bara de otel, cu locas penru Hilift. ..

157RON

Adaptor Hi lift IronMan pt Janta

Se foloseste pentru ridicarea masinii in lipsa punctelor de ridicare cu Hi Lift.Timpul si efortul de ridicare a unei roti este mult mai mic decit ..

223RON

Cric pneumatic IronMan ridica 4.2 Tone 75cm cu gaz de esapament

Usor de folosit acest echipament de recuperare esential este excelent pentru utilizarea in noroi, zapada si nisip.Capacitatea de ridicare 4.2 ..

990RON

Cricuri / Hi-Lifturi / Ancore

In aceasta categorie puteti gasi Hi-Lift-uri sau farmjack, ancore, cricuri off road, suporti pentru hi-lift sau farm jack, baze pentru hi-lift, daptoare hi-lift, cricuri pneumtice si accesorii.