Accesorii troliu

Afisare
Sortare

Solenoid - Bobina dublu sens 200A 12V

Solenoid Bobina dublu sens 200Amperi pentru troliu 12V..

120RON

Solenoid/ Bobina dublu sens 450A 12V

Solenoid/ Bobina dublu sens 450A 12V pentru troliu..

230RON

Solenoid/ Bobina dublu sens 500A 12V

Solenoid/ Bobina dublu sens 500A 12V pentru troliu..

250RON
Cablu otel troliu 7.2mmx20m Stoc Epuizat

Cablu otel troliu 7.2mmx20m

Cablu otel troliu 7.2mmx20m Cablu otel de 7 mm grosime compatibil pentru orice model de troliu auto. Cablul de otel  opune o mare rezistent..

240RON
Cablu otel troliu 8.3mmx30m Stoc Epuizat

Cablu otel troliu 8.3mmx30m

Cablu otel troliu 8.3mmx30m   Cablu otel de 8 mm grosime compatibil pentru orice model de troliu auto. Cablul de otel  opune o mare..

290RON

Cablu otel troliu 9mmx30m

Cablu otel troliu 9mmx30m   Cablu otel de 9mm grosime compatibil pentru orice model de troliu auto. Cablul de otel  opune o mare re..

340RON

Modul de comanda troliu cu solenoid ( bobina dublu sens)

Modul de comanda pentru troliu cu solenoid ( bobina dublu sens) si cabluri de alimentare. Se potriveste pentru toata gama Lift Winch..

450RON

Modul telecomanda wireless pentru troliu

Acest modul de telecomanda wireless se poate monta pe troliile Lift Winch. Kitul este compus din modul si o telecomanda...

250RON

Modul universal - telecomanda troliu wireless

Acest modul de telecomanda wireless se poate monta pe orice troliu de 12v sau 24v. Kit-ul este complet si contine modulul wireless si o telecomanda..

250RON

Placa montaj troliu universala 13000-16800 lbs

Placa universala pentru montaj trolii cu puterea de tragere cuprinsa intre 13000 lbs - 16800 lbs. Confectionata din otel de 2 mm grosime Vopsita in ..

220RON

Placa montaj troliu universala 6000-12000 lbs

Placa universala pentru montaj trolii cu puterea de tragere cuprinsa intre 6000 lbs - 12000 lbs. Confectionata din otel de 2 mm grosime Vopsita in c..

200RON

Plasma sintetica troliu 10mmx30m

Plasma (cablu sintetic) de culoare rosie pentru troliu cu grosimea de 10mmx30m.Avantajele plasmei fata de cablul de otel sunt urmatoarele: sar..

780RON

Plasma sintetica troliu 12mm x 30m

Plasma (cablu sintetic) de culoare rosie pentru troliu cu grosimea de 12mmx30m.Avantajele plasmei fata de cablul de otel sunt urmatoarele: sarci..

1.210RON

Plasma sintetica troliu 8mmx30m

Plasma (cablu sintetic) de culoare rosie pentru troliu cu grosimea de 8mmx30m.Avantajele plasmei fata de cablul de otel sunt urmatoarele:sarcina de ru..

640RON

Plasma sintetica troliu 9mmx30m

Plasma (cablu sintetic) de culoare rosie pentru troliu cu grosimea de 9mmx30m.Avantajele plasmei fata de cablul de otel sunt urmatoarele: sarc..

710RON

Role ghidaj troliu

Role ghidaj troliuLungime : 30 cmInaltime: 12 cm..

130RON
Suport troliu portabil Smittybilt XRC 3 - 7 Zile

Suport troliu portabil Smittybilt XRC

Suportul de troliu portabil Smittybilt este solutia perfecta pentru cei ce doresc sa folosesca un singur troliu pe cateva masini. potrivit cu or..

2.903RON
Fanta de aluminiu pentru plasma sintetica troliu - Poison Spyder 3 - 7 Zile

Fanta de aluminiu pentru plasma sintetica troliu - Poison Spyder

Fanta de aluminiu pentru plasma sintetica troliu - Poison Spyder     prelucrat din aluminiu CNC     pentru frânghiil..

447RON
Fanta din aluminiu troliu Jeep Cherokee XJ - Smittybilt 3 - 7 Zile

Fanta din aluminiu troliu Jeep Cherokee XJ - Smittybilt

Fanta din aluminiu de troliu cu plasma sintetica Smittybilt pentru Jeep Cherokee XJ material: aluminiu functioneaza cu trolii 2721 – 5443..

263RON
Fanta joasa troliu 4-Way Roller Smittybilt 3 - 7 Zile

Fanta joasa troliu 4-Way Roller Smittybilt

Fanta joasa troliu 4-Way Roller Smittybilt fanta troliu 4-Way Roller profil inferior..

368RON
Fanta neagra de troliu Rubicon Express 3 - 7 Zile

Fanta neagra de troliu Rubicon Express

Fanta neagra Rubicon Express pentru troliu   merge doar cu plasme sintetice material: alluminiu finisaj anodizat neagru logo "RU..

434RON
Fanta troliu din aluminiu Rock’s 3 - 7 Zile

Fanta troliu din aluminiu Rock’s

Fanta troliu din aluminiu Rock’s Functioneaza doar cu funie sintetica Fabricata din aluminiu Finisat in culoarea neagra Logo Rock’s  ..

296RON
Izolator troliu pentru fanta cu role DAYSTAR 3 - 7 Zile

Izolator troliu pentru fanta cu role DAYSTAR

Acest produs este doar un alt exemplu bun al multor accesorii oferite de Daystar. Seturile de izolare de troliu sunt concepute astfel încât să opreasc..

263RON
Izolator troliu pentru fanta cu role, rosu DAYSTAR 3 - 7 Zile

Izolator troliu pentru fanta cu role, rosu DAYSTAR

Acest produs este doar un alt exemplu bun al multor accesorii oferite de Daystar. Seturile de izolare de troliu sunt concepute astfel încât să opreasc..

263RON
Izolator troliu pentru fanta, negru DAYSTAR 3 - 7 Zile

Izolator troliu pentru fanta, negru DAYSTAR

Acest produs este un alt exemplu excelent al numeroaselor accesorii oferite de Daystar. Folositi cablul dvs.de troliu cu Daystar Winch Isolator Block ..

263RON
Izolator troliu pentru role de ghidaj DAYSTAR 3 - 7 Zile

Izolator troliu pentru role de ghidaj DAYSTAR

Izolatorul de troliu de la DAYSTAR conceput pentru troliile Smittybilt ofera o modalitate usoara de stocare a carligului de troliu cand nu este in fol..

263RON

Placa montaj troliu AEV - Jeep wrangler JK

Constructie solida Vopsit dublu in camp electrostatic Se potriveste majoritatii troliilor Warn Se potriveste tuturor barilor fara AEV..

1.319RON
Placa pentru troliu, AEV - Jeep Wrangler JK 3 - 7 Zile

Placa pentru troliu, AEV - Jeep Wrangler JK

Placa pentru troliu AEV - Jeep Wrangler JK - constructie solida - vopsit in dublu strat electrostatic - se potriveste cu troliile marca Warn - s..

1.133RON
Placa troliu Ford F150 09-14 Rough Country 3 - 7 Zile

Placa troliu Ford F150 09-14 Rough Country

Placa troliu Rough Country pentru Ford F150 09-14 instalare usoara prin insurubare instalare in spatele barei de pe fata doar carligul de tr..

1.781RON
Placa troliu Jeep Wrangler JK SMITTYBILT 3 - 7 Zile

Placa troliu Jeep Wrangler JK SMITTYBILT

Placa troliu SMITTYBILT special creata pentru Jeep Wrangler JK - construit din otel - vopsit dublu strat electrostatic - se potriveste cu bara ..

1.451RON
Placa troliu Jeep Wrangler YJ - Smittybilt 3 - 7 Zile

Placa troliu Jeep Wrangler YJ - Smittybilt

Placa troliu Smittybilt pentru Jeep Wrangler YJ lungime 860mm se potriveste cu aproape toate troliile opsit electrostatic in 2 straturi co..

579RON
Placa troliu pentru  Jeep Wrangler JK Rough Country 3 - 7 Zile

Placa troliu pentru Jeep Wrangler JK Rough Country

Placa troliu Rough Country special creata pentru Jeep Wrangler JK - construit din otel - suport pentru ochete - se potriveste cu bara de protec..

2.243RON
Placa troliu pentru Jeep Wrangler JK - Rough Country 3 - 7 Zile

Placa troliu pentru Jeep Wrangler JK - Rough Country

Placa troliu Rough Country special creata pentru Jeep Wrangler JK - construit din otel - se potriveste cu bara de protectie originala - nevopsi..

1.424RON
Accesorii troliu

Accesorii pentru trolii, in aceasta categorie puteti gasii de la cablu de otel pentru troliu, plasma pentru troliu pana la carlig troliu auto, placa pentru troliu, huse pentru trolii, role de ghidaj sau fante de aluminiu pentru trolii, selenoizi si alte accesorii. Stim ca fiecare element al troliului se uzeaza si prin urmare ajungem sa le inlocuim, pentru a ne asigura ca totul functioneaza constant fara a avea teama ca vom ramane in drum cu autovehiculul. Pentru un troliu un element vital pe langa fanta de aluminiu sau rolele de ghidaj, placa de montaj si carligul de troliu, ar fi cablul de otel sau plasma sintetica. Plasma sintetica, spre deosebire de cablul de otel, reprezinta un avantaj datorita protectiei pe care o ofera atunci cand ea cedeaza, reculul lasat de aceasta find unul foarte mic ce ofera sanse mici de accidentare. Placa de troliu este un element esential deoarece troliul trebuie fixat pe autovehiculul dumneavoastra  si fara aceasta ar fi imposibil de montat. Husele pentru trolii au scop protector, ele protejeaza troliul chiar de acesta este impermeabil sau rezistent la ploaie sau inghet, aceste huse sunt la randul lor impermeabile si vor pastra aspectul troliului dumneavoastra. Pregateste-te de aventura si achizitioneaza accesorii pentru trolii.