Bear Grylls

Afisare
Sortare

Aprinzător foc

Este mic, compact şi garantează durată lungă de viață. Caracteristici tehnice - tijă din fier şi declanşator din metal - şnur Lanyard (pentru..

85RON

Cutit Compact Scout Bear Grylls

Compact Scout este ușor și foarte compact. Nu stii niciodatǎ ce îți poate rezerva mediul înconjurǎtor, așadar, acest cuțitit te va scoate din multe în..

99RON

Cutit pliabil Stealth

- lamă din oţel carbon inoxidabil (pentru tăiat funie şi prezintă margini de retenţie) - lamă pliabilă - buton de acţionare a lamei (de o parte şi..

215RON

Cutit Scout

Cuțit retractabil, subțire și ușor. - Lamă din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, pe bază de carbon - Lamă cu o suprafață zimțată pe jumăta..

169RON

Cutit Ultimate

Este cel mai bun cuţit pentru supravieţuire al seriei Gerber. Caracteristici tehnice - lamă din oţel carbon inoxidabil (pentru tăiat funie şi prez..

325RON

Gamelă - Canteen

Inspirată din gamela clasică utilizată în armată, gamela dezvoltată de Bear Grylls alături de Gerber a primit un bidon de apă cu capacitatea de ..

230RON

Kit supraviețuire Basic

Cu adevǎrat necesar în situații de urgențǎ. Îți va salva viața dacǎ te ghidezi dupǎ dictonul: Fii pregătit! Supraviețuiește!..

125RON

Kit supraviețuire Ultimate

Este un kit de supraviețiure menit sǎ te ajute în cele mai solicitante condiții. Caracteristici Trusǎ ce conține 16 piese - Unealta Miniature Ge..

249RON

Lanternă breloc

Fiecare unealtă de supraviețuire este importantă, indiferent cât de mică este. Micro torța sau lanterna breloc este dotată cu LED-uri și se poat..

75RON

Lanternă frontală

Atunci când ai nevoie de lumină pentru a șurubări la ATV, motocicletă, scuter, sau pur și simplu pentru a te descurca în pădure îți ..

155RON

Maceta

Realizată după modelul de macete folosite de bărbaţii din triburi. Este o unealtă ce nu trebuie să îţi lipsească de la un drum prin pădure sau junglă...

235RON

Unealtă multifuncționala & accesorii

Această unealtă multifuncțională a fost completată de două accesorii pentru a putea oferi tot ce este necesar supraviețuirii în condiții extreme. Pent..

439RON

Unealtă multifuncțională compactă

Singura unealtă multi-funcţională cu două lame de mărime standard, ce poate fi depozitată chiar şi în buzunar sau pe un lanţ de chei...

109RON

Unealtă multifuncțională Ultimate

Datoritǎ construcției solide, cleștilor cu arcuri pentru deschidere și mânerului ușor de manevrat, această unealtă își merită caracterizarea multifunc..

289RON
Bear Grylls