Camere Video Actiune

Produse pe pagină:
Sortare după:
Acumulator GoPro Hero3+ Stoc Epuizat

Acumulator GoPro Hero3+

Acumulator Li Ion cu o capacitate de 1180 mAh dedicat camerelor de actiune GoPro Hero3 si GoPro Hero3+..

106RON

Adaptor microfon Stoc Epuizat

Adaptor microfon

Foloseste acest adaptor pentru a conecta orice microfon extern de 3.5 mm la camera ta..

94RON

Brat flexibil GoPro Gooseneck Stoc Epuizat

Brat flexibil GoPro Gooseneck

Acest brat flexibil iti permite montarea cu usurinta a  camerei in cele mai interesante pozitii .Bratul este flexibil in toate directiile , permi..

93RON

Cablu Combo Stoc Epuizat

Cablu Combo

Acest cablu special iti permite legarea camerei tale Hero3 la un echipament video, un microfon sau conectivitatea USB.Compatibil numai cu GoPro Hero3...

169RON

Cablu Compozit Stoc Epuizat

Cablu Compozit

Conecteaza camera ta Hero3 la un TV cu acest cablu (mini USB la RCA ) pentru previzualizarea sau redarea filmelor sau pozelor tale!Compatibil doar cu ..

93RON

Cablu micro HDMI Stoc Epuizat

Cablu micro HDMI

Cablul GoPro HDMI - micro HDMI iti ofera posibilitatea de a conecta camera GoPro la un televizor sau calculator.Cablul este compatibil cu modelele Her..

127RON

Capace si usite Stoc Epuizat

Capace si usite

Foloseste aceste accesorii pentru ati proteja camera GoPro Hero3 !Pachetul contine:capac protectie lentila cameracapac protectie lentila carcasausita ..

64RON

Carcasa GoPro Blackout Housing Stoc Epuizat

Carcasa GoPro Blackout Housing

Noua carcasa submersibila GoPro Blackout Housing iti asigura discretie in momentele in care nu vrei sa atragi atentia. Culoarea neagra mata, precum si..

220RON

Carcasa GoPro Hero3+ Standard Housing Stoc Epuizat

Carcasa GoPro Hero3+ Standard Housing

Aceasta carcasa, mai mica si mai usoara poate fi folosita ca piesa de schimb pentru camerele Hero3 sau Hero3+.Lentila plata ofera o claritate maxima a..

212RON

Carcasa Hero3 Stoc Epuizat

Carcasa Hero3

Carcasa de schimb pentru camera Hero3.Submersibila pana la 60 m.Acum lentila este optimizata pentru filmari subacvatice.Contine o usita spate tip Skel..

221RON

Carcasa skeleton GoPro Hero3 Stoc Epuizat

Carcasa skeleton GoPro Hero3

HERO3 Skeleton Housing este o carcasa de protectie dedicata camerelor GoPro Hero 3. Fata de carcasa standard, ofera accesul facil la porturile de cone..

237RON

Diving Grip Stoc Epuizat

Diving Grip

Diving Grip este un accesoriu ideal pentru scufundari dar nu numai. Usor de folosit, extrem de stabil, Diving Grip iti ofera posibilitatea sa mon..

416RON

Extensie Stabilizare GoPro FY-G3 Ultra Reach Stoc Epuizat

Extensie Stabilizare GoPro FY-G3 Ultra Reach

Brat extensie din carbon pentru stabilizarile FeiYu-Tech pe 2 si pe 3 axe.Lungimea este de 37cm si producatorul recomanda montajul a maxim 2 astf..

99RON

Cablu HDMI GoPro

Folosiți acest cablu mini-HDMI la HDMI pentru a vă conecta camera HD HERO2 direct la HDTV fără pierderi de calitate. Pachetul include un cablu..

75RON

Carcasa Skeleton Stoc Epuizat

Carcasa Skeleton

Carcasa Skeleton este realizată din policarbonat la fel ca și varianta standard cu care vin modelele GoPro dar oferă accesul facil la mufele camere..

150RON

Carcasa XS Stoc Epuizat

Carcasa XS

Vă plac ieșirile cu ATV-ul dar nu vă încântă ideea să aveți telefonul, actele și banii în contact cu umezeala, frigul și noroiul. Pentru a vă feri de ..

83RON

GoPro Bag Pack Stoc Epuizat

GoPro Bag Pack

Pachetul contine 5 sacuri de transport pentru a va proteja camerele si accesoriile...

98RON

GoPro Battery Pack (2 x baterie Hero3) Stoc Epuizat

GoPro Battery Pack (2 x baterie Hero3)

Acest pachet a fost creat pentru a te putea bucura de  camera GoPro acasă sau in natura alaturi de prieteni sau atunci  cand esti la volan s..

199RON

Head strap - prindere pe cap/casca Stoc Epuizat

Head strap - prindere pe cap/casca

Sistem de prindere bazat pe curele elastice pentru poziționare pe cap stil lanternă sau pe cască pentru o repoziționare facilă. Este complet aju..

98RON

Helmet Front Mount - prindere GoPro Stoc Epuizat

Helmet Front Mount - prindere GoPro

Helmet Front Mount este un sistem de prindere dedicat camerelor de actiune GoPro Hero HD. Este ideal mai ales pentru montarea pe casti de protect..

73RON

Husă din silicon Stoc Epuizat

Husă din silicon

Husa de protecție este fabricată din silicon și asigură protecție la șocuri, zgârieturi și praf pentru camerele GoPro Hero HD.De asemenea, reduce zgom..

45RON

Husă LCD silicon Stoc Epuizat

Husă LCD silicon

Husă din silicon ce adăpostește camera GoPro HD cu ecran LCD montat. Disponibilă în două culori ușor de asortat: alb sau negru. ..

70RON

Incarcator auto Stoc Epuizat

Incarcator auto

Încarcă-ți camera/ele GoPro chiar și când ești în mișcare. Portul dublu USB poate încărca două camere/dispozitive simultan. 1 amper pe port pen..

127RON

Incarcator dublu GoPro Stoc Epuizat

Incarcator dublu GoPro

Un instrument comod pentru incarcarea simultana a doua baterii GoPro. Compatibil cu aproape toate sistemele USB ( incarcatoare de priza, incarcat..

135RON

Incarcator dublu GoPro Hero4 Stoc Epuizat

Incarcator dublu GoPro Hero4

Incarca 2 acumulatori GoPro simultan.Compatibil cu acumulatorii GoPro Hero4...

212RON

Incarcator GoPro Stoc Epuizat

Incarcator GoPro

Incarca pana la doua camere GoPro de doua ori mai repede decat orice alt incarcator!Incarca bateria GoPro de doua ori mai repede decat incarcarea USB ..

169RON

Incarcator portabil PowerTube Stoc Epuizat

Incarcator portabil PowerTube

Reîncărcați bateria GoPro, Actionpro, Contur, Drift, iPhone / iPad, smartphone, oriunde vă aflați!MpExtra Powertube este un acumulator extern de inalt..

189RON

Inserturi anti-aburire Stoc Epuizat

Inserturi anti-aburire

Inserturile dedicate camerelor GoPro previn aburirea carcasei acestora chiar și atunci când filmați la temperaturi scăzute apoi intrați la interior..

50RON

Kit accesorii prindere Stoc Epuizat

Kit accesorii prindere

Acesta este un kit ce conține 7 elemente de prindere pentru camerele GoPro, permițându-vă montarea acestora pe diverse suprafețe, în mai multe modu..

93RON

Kit curățare lentilă Stoc Epuizat

Kit curățare lentilă

Un sistem de curățare simplu dar eficient. Peria se retrage în interiorul pixului pentru a se menține curată. Înlătură amprentele, praful și alte impu..

49RON

Kit montaj acțiune Stoc Epuizat

Kit montaj acțiune

Acest produs vă permite amplasarea camerelor pe obiecte rotunde sau cu posibilități reduse de montaj.Culoare disponibilă: negru. ..

99RON

Kit montaj trepied Stoc Epuizat

Kit montaj trepied

Acest adaptor pentru montajul camerei GoPro pe orice trepied este extrem de util atunci când doriți să filmați dintr-un punct fix. Combinat cu ve..

38RON

Kit prindere Roll Bar Stoc Epuizat

Kit prindere Roll Bar

Acest kit vă permite montajul camerei GoPro pe bare cu diametrul între 3,5cm și 6,35cm. Poate fi orice bară sau sistem tubular al vehiculului Dvs, ..

106RON

Kit prindere telecomanda Stoc Epuizat

Kit prindere telecomanda

Kit pentru prindere telecomanda.Accesorii aditionale pentru Telecomanda Wi-Fi . Puteti atasa telecomanda pe incheietura, haine, la gat si in mai multe..

98RON

Monopied GoPro GoPole Reach Stoc Epuizat

Monopied GoPro GoPole Reach

Tija Telescopica  GOPRO® GoPole Reach este o tija telescopica pentru activitati in miscare si proiectat sa fie rezistent si durabil. Dimensi..

249RON

Monopied GoPro Grenade Grip Stoc Epuizat

Monopied GoPro Grenade Grip

Maner compact GOPRO®Un accesoriu GoPro® care nu trebuie sa va lipseasca.Grenade Grip a fost conceput pentru a fi accesoriul perfect in toate situ..

99RON

Monopied multifunctional 3 Way GoPro Stoc Epuizat

Monopied multifunctional 3 Way GoPro

Acest accesoriu GoPro multifunctional poate fi folosit ca un maner scurt pentru camera, ca un monopied sau ca un trepied. Bratul ajustabil este perfec..

297RON

Monopied OVNI® pentru GoPro Stoc Epuizat

Monopied OVNI® pentru GoPro

Monopied pentru camere video sport cu Tripod Adapter inclus in pachet pentru camerele GoPro.Compatibil cu modele GoPro HERO3+, HERO3, HERO2 si HERO, d..

149RON

Monopied plutitor GoPro The Bobber Stoc Epuizat

Monopied plutitor GoPro The Bobber

Maner plutitor GOPRO®The Bobber este primul maner plutitor creat special pentru camerele GoPro®.Este conceput pentru a salva camera GoP..

135RON

Camere Video Actiune