Cosul tau

RUBICON EXPRESS

RUBICON EXPRESS a fost fondata in 1996. Am fost întotdeauna o companie dedicata off-road'ului, iar scopul nostru a fost intotdeauna sa oferim entuziastilor Jeep  cele mai calitative componente de suspensie la cea mai mare valoare posibila. Aproximativ 20 de ani mai tarziu, concentrarea noastra nu a disparut si suntem mandri ca suntem standardul industriei in suspensiile Jeep aftermarket si in produsele pentru trenul de rulare.

Pasiunea noastra pentru excelenta a fost forta care ne-a impins din prima zi si nu am pierdut niciodată aminitrea inceputurilor noastre umile. Intelegem si respectam investitia pe care o fac clientii nostri in vehiculele lor. Membrii echipei noastre sunt toti impatimiti Jeepe si vor face tot posibilul pentru a raspunde la orice intrebari legate de produsele pe care le aveti.

Stiind ca un proiect Jeep nu este niciodată "finalizat", am proiectat toate sistemele noastre de suspensie cu brat scurt, avand in vedere o cale de a le upgrade. Aceasta a reprezentat baza dezvoltarii primului sistem de suspensie Jeep Long Arm. Aceasta permite pornirea moderata si apoi actualizarea dupa cum doriti.

Mergand inainte, vom continua sa proiectam si sa fabricam sisteme de suspensie de neegalat pentru toate nevoile, dorintele si bugete. De la masina de zi cu zi, indreptandu-va spre o zi de aventura sau de o saptamana pe traseu, avem produsele, cunostintele si experienta pentru a va aduce acolo si inapoi!

Produsele Rubicon Express sunt testate in lumea reala pentru a asigura cea mai inalta calitate, functionalitate, confort si siguranta. Atunci cand nu mai exista cale de intoarcere, apelati la Rubicon Express ... Un brand si o companie pe care va puteti baza!

ANGAJAMENTUL NOSTRU PENTRU CLIENT:

    Calitate - Vom produce mereu piese la cele mai inalte standarde posibile. Ne mandrim cu maiestria noastra.
    Performanta - Vom continua sa proiectam si sa construim produse care sa sporeasca performanta vehiculului si sa ofere clientului o valoare reala.
    Service - Satisfactia clientilor 100% este obiectivul nostru. Succesul nostru depinde de livrarea a ceea ce promitem si de sustinerea nevoilor clientilor nostri.

Va invitam sa experimentati performanta si calitatea pe care numai produsele Rubicon Express le pot oferi. Lasati mandria noastra in maiestrie sa fie mandria voastra de detinator.

Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1376
Arcuri elicoidale spate Rubicon Express pentru Jeep Wrangler Jk- set de 2 arcuri Rubicon Express frontale - construit din material de calitate - inaltare obtinuta +110mmKit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Aleg..
1 .286RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE6160
Kit de inaltare Rubicon Express pentru Jeep Cherokee XJ-flanse inaltatoare arcuri (final inaltare obtinuta +50mm) -foi de arc spate (final inaltare obtinuta +50mm) -extensie linie frana -4x amortizoare Twin TubeKit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspen..
2 .339RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: kitsuspensiioffroadGladiator
Rubicon Express sunt primii ce ofera un sistem de suspensie cu Long Arm pentru Jeep Gladiator. Sistemul Long Arm Heavy-Duty a stabilit standardul industrial prin care au fost masurate toate celelalte seturi. Acesta este conceput pentru a inlocui complet suspensia, care utilizeaza ..
22 .439RON
 Kit de inaltare Jeep Wrangler JL cu suspensii off road  long Arm Extreme heavy Duty - Rubicon Express  Kit de inaltare Jeep Wrangler JL cu suspensii off road  long Arm Extreme heavy Duty - Rubicon Express
Out Of Stock
Producător: RUBICON EXPRESS Model: kitsuspensiioffroadJL
Rubicon Express sunt primii ce ofera un sistem de suspensie cu Long Arm pentru Jeep TJ. Sistemul Long Arm Heavy-Duty a stabilit standardul industrial prin care au fost masurate toate celelalte seturi. Acesta este conceput pentru a inlocui complet suspensia, care utilizeaza brate ..
22 .439RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE7204
Rubicon Express sunt primii ce ofera un sistem de suspensie cu Long Arm pentru Jeep TJ. Sistemul Long Arm Heavy-Duty a stabilit standardul industrial prin care au fost masurate toate celelalte seturi. Acesta este conceput pentru a inlocui complet suspensia, care utilizeaza brate ..
23 .452RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE7148
Sistemul de suspensie Super-Flex este conceput pentru entuziastii care cauta cel mai bun sistem de suspensie cu short-arm care pastreaza locatiile de montare din fabrica. Sistemul Super-Flex ofera o calitate excelenta a plimbarii si o performanta fenomenala. Printre caracteristici se numara bratele ..
17 .520RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE5015
Sistemul suspensie pe arcuri cu conversie pe osie Rubicon Express este conceput pentru un adevarat pasionat de off-road. Acest sistem de suspensie deplaseaza scaunul de arcu cu foi in partea superioara a osiei.Rezultatul este o creștere netă a înălțimii de ridicare de 140mm a arcurilor obisnuite..
2 .556RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE7145
Un Jeep Wrangler JK inaltat are o garda la sol imbunatatita si permite folosirea de roti mari dar poate avea un efect advers asupra suspensilor si a geometriei de directie. Cu performantul Kit Sport de 90mm on-road de la Rubicon Express aceste motive de ingrijorare dispar.  Acest kit corecteaza..
7 .174RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1172
Adaptoare sway bar Rubicon Express - Jeep Cherokee TJ Necesare pentru instalarea sway bar-ului Rubicon Express RE1145, RE1155Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upg..
161RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1171
Adaptoare sway bar Rubicon Express - Jeep Cherokee XJ Necesare pentru instalarea sway bar-ului Rubicon Express RE1175Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upgrade ce ..
201RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1382
Air Bumps-urile hidraulice oferă o creștere uriașă a performanței off-road prin asigurarea unei tranziții ușoare la compresie completă în comparație cu un bump stop dur din cauciuc. Pana in prezent air bumps-urile necesitau fabricarea particularizată pentru instalare. Rubicon Express a fabricat un k..
4 .414RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1384
Air Bumps-urile hidraulice oferă o creștere uriașă a performanței off-road prin asigurarea unei tranziții ușoare la compresie completă în comparație cu un bump stop dur din cauciuc. Pana in prezent air bumps-urile necesitau fabricarea particularizată pentru instalare. Rubicon Express a fabricat un k..
4 .414RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RERXR713
Pentru vehicule cu lift 63-90mm Lungime extins: 62,23cm Lungime inchis: 38,86 Anodizat negru, prelucrat CNC cu capete din aluminiu 6061-T6 Carcasa 50mm finisate cu epoxy Rezervor pentru o racire mai buna si capacitate fluid marita Prinderi pentru rezervor incluse Furtun ce se poate misca 360 ..
2 .207RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RERXR714
Pentru vehicule cu lift 63-90mm Lungime extins: 62,23cm Lungime inchis: 39,62cm Anodizat negru, prelucrat CNC cu capete din aluminiu 6061-T6 Carcasa 50mm finisate cu epoxy Rezervor pentru o racire mai buna si capacitate fluid marita Prinderi pentru rezervor incluse Furtun ce se poate misca 36..
2 .207RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1462
Arc cu foi HD +110mm Bucse incluse Pretul este pentru o bucata.Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upgrade ce va vor satisface nevoile de performanta. Cu suspensia..
1 .286RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1461
Arc cu foi HD +140mm Bucse incluse Pretul este pentru o bucata.Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upgrade ce va vor satisface nevoile de performanta. Cu suspensia..
1 .341RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1463
arc cu foi heavy duty pentru lift de 90mm bucse incluse pretul este pentru 1 bucKit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upgrade ce va vor satisface nevoile de perf..
1 .241RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1430
Arc pentru lift +60mm. Pachetele cu 5 cu foi pot fi folosite in fata sau in spate. Produsele au multe din caracteristicile foilor Heavy-Duty.  Raport calitate/pret de neegalatSe potriveste modelelor 1987 - 1995 YJ Wrangler Arc standard pentru lift 5 foi Arcurile cu foi sunt vandute ind..
731RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RC9292
Arcuri elicoidale frontale lift 100mm Rough Country - Jeep Grand Cherokee WJ WGArcuri Heavy Duty Vopsite in camp electrostatic cu vopsea pe baza de polyester Proiectate pentru lift de 100mmKit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off ro..
1 .280RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1363
Arcuri elicoidale frontale Rubicon Express lift 90mm - Jeep Wrangler TJ Set de 2 arcuri Rubicon Express heavy-duty pentru lift 90mm Vopsite in camp electrostatic cu vopsea pe baza de poliester Materialele si tehnicile folosite garanteaza ca isi vor pastra proprietatile fizice pentru multi ani..
1 .313RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1300
Arcuri elicoidale fataSet 2 arcuri Heavy Duty Rubicon Express pentru lift +90mm pentru Jeep Cherokee XJ Vopsite in camp electrostatic Materialele si procesul de fabricatia garanteaza proprietatile fizice ale produsului pentru o perioada indelungataKit-urile de suspensie Rubicon Express..
1 .077RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1310
Arcuri elicoidale Set 2 arcuri Heavy Duty Rubicon Express pentru lift +115mm pentru Jeep Cherokee XJ Vopsite in camp electrostatic Materialele si procesul de fabricatia garanteaza proprietatile fizice ale produsului pentru o perioada indelungataKit-urile de suspensie Rubicon Express ..
1 .077RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1660
Bara Panhard frontala, ajustabila pentru 110mm - 190mmNecesara pentru pozitionarea corecta a axelor dupa liftVopsite in camp electrostatic pentru durabilitateBucsi poliuretanSe foloseste cu suportul RE1665. Special conceputa cu imbinari Super-Flex pentru o maxima articulatie si durab..
1 .325RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1610
Bara Panhard frontala, ajustabila pentru 110mm - 190mm Necesara pentru pozitionarea corecta a axelor dupa lift Vopsite in camp electrostatic pentru durabilitate Bucsi poliuretanInlocuieste bara stock pentru vehiculele Jeep Cherokee TJ 1997-2006 cu lift intre 110mm - 190m. Suportul RE1611 este..
1 .176RON
Bara Panhard solida ajustabila fata Rubicon Express Jeep Wrangler JK lift 0-150 mm Bara Panhard solida ajustabila fata Rubicon Express Jeep Wrangler JK lift 0-150 mm
Stoc Epuizat
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1683
Noua bară Panhard frontală pentru JK Wrangler de la Rubicon Express are o construcție din oțel tratat termic, concepută pentru a elimina deformarea cauzată de anvelopele supradimensionate sau de sarcina laterală extremă. Dispune de un manșon reglabil, care permite o aliniere precisă a osiilor în tim..
1 .467RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1157
 Bara stabilizatoare extinsa spate este o înlocuire directă pentru cea de stoc și va permite o ridicare intre 90 - 115mm.Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de..
201RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1673
Bara Track Bar fata ajustabila Rubicon Express - Jeep Grand Wrangler JK pentru lift 60mm - 110mmParte montaj fata, bara Panhard ajustabila Necesara pentru setul de axe corect dupa efectuarea lift-ului Vopsite in camp electrostatic Bucse poliuretan incluseKit-urile de suspensie Rubico..
1 .077RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1650
Bara Track Bar spate ajustabila Rubicon Express - Jeep Grand Cherokee ZJ pentru lift 100mm - 150mmParte montaj spate, bara Panhard ajustabila Necesara pentru setul de axe corect dupa efectuarea lift-ului Vopsite in camp electrostatic Bucse poliuretan incluse  Kit-urile de suspensie ..
1 .036RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1690
Bara Track Bar spate ajustabila Rubicon Express - Jeep Grand Cherokee ZJ pentru lift 60mm - 110mmParte montaj spate, bara Panhard ajustabila Necesara pentru setul de axe corect dupa efectuarea lift-ului Vopsite in camp electrostatic Bucse poliuretanKit-urile de suspensie Rubicon Express ..
1 .379RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1620
Bara Track Bar spate ajustabila Rubicon Express - Jeep Wrangler TJ pentru lift 100mm - 174mmParte montaj spate, bara Panhard ajustabila Necesara pentru setul de axe corect dupa efectuarea lift-ului Vopsite in camp electrostatic Bucse poliuretan incluse  Kit-urile de suspensie Rubico..
1 .077RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE2610
Bieleta Rubicon Express JK este proiectata pentru a converti prinderea stock de sub articulatii in partea superioara a articulatiilor. Acest lucru va imbunatatii manevrabilitatea si geometria unghiurilor  ale vehiculelor JK care au folosit kit coborare track bar.Se potriveste pe modelele Wr..
1 .341RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE2600
Bieleta directie Rubicon Express Chromoly TJ este proiectata pentru a muta locatia de montare stock de sub articulatii, in partea superioara a articulatiilor. Acest lucru va imbunatatii manevrabilitatea si geometria unghirilor pe vehiculele TJ.Se potriveste modelelor 1997-2006 Instalare ea..
1 .367RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE2601
Bieleta solida Rubicon Express pentru Jeep Wrangler JKBieleta solida pentru Wrangler JK este destul de rezistentă pentru cele mai mari pneuri și cele mai grele trasee. Construit din oțel cromolic 4140 de 40mm prevăzut cu o bieleta forjată rezistenta la 1 tonă, îndoirea direcției este un lucru di..
3 .449RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1260
Bloc distantier ridicare suspensie Rubicon Express +40mm - Jeep Cherokee XJSet 2 blocuri distantiere pentru lift +40mm Bridele se vand separat Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de ki..
375RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1270
Bloc distantier ridicare suspensie Rubicon Express +50mm - Jeep Cherokee XJSet 2 blocuri distantiere pentru lift +40mm Bridele se vand separat Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de ki..
237RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1210
Blocuri si bride U lift kit +35mm Rubicon Express - Jeep Cherokee XJSet 2 blocuri proiectate pentru lift +35mmSet de 4 bride U pentru arcuri cu foiPiulite incluse Kit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep...
442RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1483
Bolturi centrale arc cu foi - Jeep Cherokee XJ 3/8"Diametru 3/8", lungime 4" ( 100mm ) Pretul este pentru 2 bucatiKit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upgrade ce..
73RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE1482
Bolturi centrale arc cu foi - Jeep Cherokee XJ 5/16"Diametru 5/16", lungime 4" ( 100mm ) Pretul este pentru 2 bucatiKit-urile de suspensie Rubicon ExpressRubicon Express este lider in suspensii si accesorii off road pentru Jeep. Alegeti dintr-o gama de kit-uri de ridicare si de upgrade ..
44RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE2505
Brat de coborare Pitman pentru Jeep CJ cu servodirectie. Bratul de coborare Pitman ajuta la reducerea unghiurilor legaturilor de directie pe vehiculele inaltate. Recomandat pe toate Jeep-urile care au un lift de 90mm.pentru modelele CJ: 1976 to 1986 numai pentru modelele cu cutie de servod..
553RON
Producător: RUBICON EXPRESS Model: RE2501
Brat de coborare Pitman pentru Jeep CJ cu servodirectie. Bratul de coborare Pitman ajuta la reducerea unghiurilor legaturilor de directie pe vehiculele inaltate. Recomandat pe toate Jeep-urile care au un lift de 90mm.petru CJ 1976 -1986 numai cutiile de servodirectie pentru vehiculel..
496RON
Afişare 1 - 40 din 265 (7 pagini)