Cosul tau

Land Rover

Lista completa de Snorkel Land Rover, de la  Snorkel Land Rover Defender TD5, Dfender TD4, Defender 200, Defender 300 si Land Rover Discovery 1, Discovery 2. Snorkelul va permite trecerea prin vaduri de apa, el fiind prelungirea admisei de aer (cea de la baza capotei) pana la plafonul autovehiculului. Acest snorkel va va adce un aspect off road mai pronuntat.

Producător: Best Ride Model: Defender TD5 si D300
Snorkel de calitate pentru Land Rover Defender TD5 si D300; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Furtun adaptare admisie aer, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a fil..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Defender 200
Snorkel de calitate pentru Land Rover Defender 200; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Furtun adaptare admisie aer, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si d..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Land Rover Defender TD4
Snorkel de calitate pentru Land Rover Defender TD4; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Furtun adaptare admisie aer, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si d..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Land Rover Defender TD4
Snorkel de calitate pentru Land Rover Defender TD5; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Furtun adaptare admisie aer, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si d..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Discovery 1
Snorkel de calitate pentru Land Rover Discovery 1; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Furtun adaptare admisie aer, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si di..
500RON 550RON
Snorkel Land Rover Discovery 2 1998–2004 Snorkel Land Rover Discovery 2 1998–2004
-9 % Intreaba
Producător: Best Ride Model: snk disco 2
Kit Snorkel pentru Land Rover Discovery 2 Setul este complet si contine : Body Snorkel Cap Snorkel tip Safari  Furtun adaptare admisie aer Set complet de accesorii pentru montaj Sablon montajSnorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road c..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Discovery 3
Snorkel de calitate pentru Land Rover Discovery 3; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Furtun adaptare admisie aer, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si di..
500RON 550RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)