Cosul tau

Mazda

Pentru o trecere prin apa mai adanca fara a face contact cu apa la priza de aer, magazinul nostru va recomanda montarea unui kit snorkel, acesta este o prelungire a admisei de aer a autovehicului, de la baza capotei pana la plafon. Snorkel Mazda BT50 - kit complet, rezistent, fabricat din polipropilena de inalta calitate. Echpativa autovehiculul Maza cu un Snorkel Mazda BT50 pentru o performanta mai buna si un aspect off road mai pronuntat.

Producător: Best Ride Model: SMB92
Snorkel de calitate pentru Mazda Bravo 1992 - 1999. Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj. Pentru modelul Mazda Bravo 1992 - 1999Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a ..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: SMB00
Snorkel de calitate pentru Mazda Bravo 2000 - 2007. Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj. Pentru modelul Mazda Bravo 2000 - 2007Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a ..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Mazda BT50
Snorkel de calitate pentru Mazda BT50; Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si directiona aerul la motor. Acesta repozitio..
500RON 550RON
Producător: Ironman 4x4 Model: ISNORKEL024
Polietilena Exxon Mobil LLPDE, lider mondial. Rezistenta UV pentru utilizare indelungata. Rezistenta la socuri, Potrivire perfecta.Forma aerodinamica.Material de cea mai buna calitate, produsa de Exxon Mobil - lider mondial in domeniu.Proiectate individual pentru fiecare masina din lis..
944RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)