Cosul tau

Suzuki

Capacitatea de a traverasa o apa mai adanci fara ca priza de aer sa intre in contact cu apa se face cu ajutorul snokelului, snorkel-ul este o prelungire a admisiei de are (de la capota) pana la baza plafonului. Va prezentam in continuare lista completa de Snorkel Suzuki Vitara cu montaj pe partea dreapta, Snorkel Suzuki Vitara cu montaj pe partea stanga, Snorkel Suzuki Jimny, Snorkel Suzuki Samurai, snorkel durabile si rezistente, construite din policarbonat. Achizitioneaza orice kit de snorkel dedicat Suzuki in 4 rate fara dobanda.

Producător: Best Ride Model: SNK GV
 Snorkel de calitate pentru Suzuki Grand VitaraSetul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si directiona aerul la mo..
500RON 550RON
Snorkel Suzuki Jimny 1998-2017 Snorkel Suzuki Jimny 1998-2017
-9 % Stoc Epuizat
Producător: Best Ride Model: Jimny
Snorkel de calitate pentru Suzuki JimnySetul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si directiona aerul la motor. Acesta repoz..
500RON 550RON
Snorkel Suzuki Samurai 1970-1981 Snorkel Suzuki Samurai 1970-1981
-9 % Intreaba
Producător: Best Ride Model: samurai
Snorkel de calitate pentru Suzuki SamuraiSetul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a filtra si directiona aerul la motor. Acesta rep..
500RON 550RON
Producător: Best Ride Model: Vitara
 Snorkel de calitate pentru Suzuki VitaraMontajul se face pe partea dreapta.Setul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a..
500RON 550RON
Snorkel Suzuki Vitara cu montaj pe stanga 1988-1998 Snorkel Suzuki Vitara cu montaj pe stanga 1988-1998
-9 % Intreaba
Producător: Best Ride Model: Vitara2
 Snorkel de calitate pentru Suzuki VitaraTip Montaj:  Partea StangaSetul este complet si contine: Body Snorkel, Cap Snorkel tip Safari, Set complet de accesorii pentru montaj.Snorkelul este piesa indispensabila a oricarui pasionat de off road ce are rolul principal de a fil..
500RON 550RON
Producător: ARB Model: ARBSS820R
Snorkel Safari ARB - Suzuki Jimny 98-12Se potriveste pe modelele 98-12 cu motor 1,3 benzinaSnorkele sunt pentru mai mult decât accesorii de trecere a apei adanci, unde asigura ca apa nu trece prin airbox  si ajunge in motor in timp ce traversati rauri si inundații neasteptate. Montarea ..
2 .060RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)