UNIROYAL

Scopul acestui brand este siguranta dumneavoastra pe sosea indiferent de conditiile atmosferice.

Aceasta companie este mereu preocupata sa caute modalitati de perfectionare a produselor lor cu scopul satisfacerii tuturor categoriilor de clienti.

Au iesit in evidenta, prin dezvoltarea a patru valori de brand care definesc cine sunt si ce idealuri au.

Cand achizitionati anvelopele lor, dati dovada de incredere in calitatea si siguranta oferita de brand. Aceasta reprezinta o responsabilitate care reprezinta un lucru primordial. Experienta in fabricarea pneurilor pentru toate conditiile atmosferice  le a oferit cunostiinte unice referitor la imprastierea apei, prevenind acvaplanarea si tractiunea pentru a mentine aderenta.

Si-au castigat reputatia ,la inceput, prin fabricarea cauciucurilor pentru motociclete de curse, ceea ce necesita alegerea componentelor de cea mai inalta calitate in realizarea unei anvelope specifice.

Mereu au fost si vor fi inovatori. Au fost primi producatori care au introdus modelele in zig-zag pentru prevenirea deraparii. Prima anvelopa de ploaie au creat-o in 1969 si au fost pirmi care au descoperit avantajele rularii directionale în formă de V. Echipa lor de cercetare si dezvoltare realizeaza un design inteligent, avand ca inspiratie surse de neimaginat. Aceasta deschidere a condus la inventarea tehnologiei “piele de rechin”(Shark skin), care foloseste biomimetica pentru a reproduce abilitatea rechinilor de a dispersa apa in calea lui si de a minimiza rezistenta.

Si-au indeplinit misiunea de a ajuta cumparatorii de pneuri sa ințeleaga produsele lor si beneficiile acestora. Intotdeauna incearca sa ințeleaga nevoile clientilor si au fost transparenti oferind orice fel de informatie referitor la produse. Ofera faptele in mod clar si sincer - folosind demonstrații si analogii daca acestea ajuta - apoi va permite sa decideți ce anvelopa ar fi cea mai buna pentru dumneavoastra.

 

 

Produse pe pagină:
Sortare după:
Anvelope Iarna UNIROYAL MS-PLUS 77 155/65 R13 T Stoc Epuizat

Anvelope Iarna UNIROYAL MS-PLUS 77 155/65 R13 T

Latime : 155Inaltime : 65Janta : 13Brand : UNIROYALModel : MS-PLUS 77Indice sarcina : 73Indice viteza :T-pana la 190 km/hRunflat :NUSezon : IarnaEfici..

198RON