W2 Boots

W2 este unul dintre cei mai mari producatori de cizme pentru off road, de origine italiana. WIND TRADING a introdus în 1985 prima sa colectie de cizme sub marca WIND. Colectia a fost reprezentata doar de cateva modele off-road, completand in acele vremuri un program popular de imbracaminte WIND RACEWARE.Cativa ani mai tarziu, au fost introduse mai multe modele de încaltaminte pentru on road pentru colectia de ghete WIND.

WIND RACEWARE a reprezentat apoi un brand puternic de off-road, care între timp limita vanzarile de cizme de strada si de turism: reconditionarea imaginii a fost o miscare obligatorie, introducand un brand care urma sa fie acceptat de toate segmentele pietei motocicletelor. Acesta este motivul pentru care un personal format din experti tehnici de încaltaminte, alaturi de specialisti ortopedici, a creat marca W2 si a lansat-o pe piata mondiala în 2003.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Curea lunga plastic pentru cizme W2 Elite Boots  3 - 7 Zile
Curea scurta plastic pentru cizme W2 Elite Boots  3 - 7 Zile

Cizme ATV W2 - AD.RAINPROOF

Cizme ATV W2 - AD.RAINPROOF  - speciale conceputi pentru concursuri off road sau plimbari cu ATV-ul.Cizeme rezistente ce va ofera protectie..

755RON

Cizme Motocross - Enduro W2 E-MX7 ALB-NEGRU

Cizme Motocross - Enduro W2 E-MX7 ALB-NEGRU - speciale conceputi pentru plimabrile cu motocicleta dar si pentru competitiile de Enduro, Hard Enduro, M..

661RON

Cizme Motocross - Enduro W2 E-MX7 Negre

Cizme Motocross - Enduro W2 E-MX7 Negre - speciale conceputi pentru plimabrile cu motocicleta dar si pentru competitiile de Enduro, Hard Enduro, Motoc..

661RON

Cizme Motocross - Enduro W2 MX "ELITE" Negru

Cizme Motocross - Enduro W2 MX "ELITE" Negru - speciale conceputi pentru plimabrile cu motocicleta dar si pentru competitiile de Enduro, Har..

727RON