Xsories

XSories isi propune sa creeze o gama de produse usor de utilizat, conectate la echipamente hardware si software, pentru a face pasiunile dvs. mai usor de capturat si de a-le împartasi in noi modalitati inovatoare.

XSories ™ s-a nascut în Biarritz, în inima comunitatii surfing din Europa, cu sediul central în Hong Kong si birourile afiliate din SUA si Shenzhen. Produsele lor sunt disponibile prin intermediul unei retele complexe de comercianti cu amanuntul în întreaga lume.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Carcasa XS Stoc Epuizat

Carcasa XS

Vă plac ieșirile cu ATV-ul dar nu vă încântă ideea să aveți telefonul, actele și banii în contact cu umezeala, frigul și noroiul. Pentru a vă feri de ..

83RON

Husă din silicon Stoc Epuizat

Husă din silicon

Husa de protecție este fabricată din silicon și asigură protecție la șocuri, zgârieturi și praf pentru camerele GoPro Hero HD.De asemenea, reduce zgom..

45RON

Husă LCD silicon Stoc Epuizat

Husă LCD silicon

Husă din silicon ce adăpostește camera GoPro HD cu ecran LCD montat. Disponibilă în două culori ușor de asortat: alb sau negru. ..

70RON

Kit curățare lentilă Stoc Epuizat

Kit curățare lentilă

Un sistem de curățare simplu dar eficient. Peria se retrage în interiorul pixului pentru a se menține curată. Înlătură amprentele, praful și alte impu..

49RON

Kit montaj acțiune Stoc Epuizat

Kit montaj acțiune

Acest produs vă permite amplasarea camerelor pe obiecte rotunde sau cu posibilități reduse de montaj.Culoare disponibilă: negru. ..

99RON

Sistem asigurare camera - brat Stoc Epuizat

Sistem asigurare camera - brat

Sistem de asigurare pentru camere foto-video. Montura tip trepied il face compatibil cu orice camera foto-video cu acest tip de prindere...

139RON

Sistem asigurare camera - incheietura Stoc Epuizat

Sistem asigurare camera - incheietura

Sistem de asigurare pentru camere foto-video. Montura tip trepied il face compatibil cu orice camera foto-video cu acest tip de prindere...

139RON

CamOne Infinity HD + prindere surf Stoc Epuizat

CamOne Infinity HD + prindere surf

Modelul Infinity produs de CamOne este cea mai mică actioncamera de pe piață! Grație displayului încorporat, greutății de doar 77 grame, carcasei..

999RON