Cosul tau

Xsories

XSories isi propune sa creeze o gama de produse usor de utilizat, conectate la echipamente hardware si software, pentru a face pasiunile dvs. mai usor de capturat si de a-le împartasi in noi modalitati inovatoare.

XSories ™ s-a nascut în Biarritz, în inima comunitatii surfing din Europa, cu sediul central în Hong Kong si birourile afiliate din SUA si Shenzhen. Produsele lor sunt disponibile prin intermediul unei retele complexe de comercianti cu amanuntul în întreaga lume.

CamOne Infinity HD + prindere surf CamOne Infinity HD + prindere surf
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: Infinity HD
Modelul Infinity produs de CamOne este cea mai mică actioncamera de pe piață! Grație displayului încorporat, greutății de doar 77 grame, carcasei submersibile cu 6 butoane, meniului bine structurat și care oferă multiple setări, dar și multor alte specificații, CamOne Infinity vrea să reinventeze ..
999RON
Carcasa XS Carcasa XS
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories XS Case
Vă plac ieșirile cu ATV-ul dar nu vă încântă ideea să aveți telefonul, actele și banii în contact cu umezeala, frigul și noroiul. Pentru a vă feri de aceste neplăceri a fost realizată carcasa XS. Este rezistentă la intemperii datorită unui sistem de închidere etanș cu garnitură, este foarte ușoară, ..
83RON
Husă din silicon Husă din silicon
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories Silicon Skin
Husa de protecție este fabricată din silicon și asigură protecție la șocuri, zgârieturi și praf pentru camerele GoPro Hero HD.De asemenea, reduce zgomotul de fond și vâjâitul cauzat de vânt atunci când se filmează la viteze mari, crește rezistența acesteia la temperaturi extreme.Instalarea se face e..
45RON
Husă LCD silicon Husă LCD silicon
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories LCD Case
Husă din silicon ce adăpostește camera GoPro HD cu ecran LCD montat. Disponibilă în două culori ușor de asortat: alb sau negru...
70RON
Incarcator auto usb Incarcator auto usb
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: Xsories Car Charger
Incarcator auto USB..
99RON
Kit curățare lentilă Kit curățare lentilă
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories Lens
Un sistem de curățare simplu dar eficient. Peria se retrage în interiorul pixului pentru a se menține curată. Înlătură amprentele, praful și alte impurități ce v-ar putea compromite imaginile. Poate fi folosit pentru orice fel de sistem de filmare sau fotografiere: GoPro, Contour, aparate foto ..
49RON
Kit montaj acțiune Kit montaj acțiune
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: XSories Action Mount
Acest produs vă permite amplasarea camerelor pe obiecte rotunde sau cu posibilități reduse de montaj.Culoare disponibilă: negru...
99RON
Sistem asigurare camera - brat Sistem asigurare camera - brat
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: Xsories Cord Cam Arm
Sistem de asigurare pentru camere foto-video. Montura tip trepied il face compatibil cu orice camera foto-video cu acest tip de prindere...
139RON
Sistem asigurare camera - incheietura Sistem asigurare camera - incheietura
Stoc Epuizat
Producător: Xsories Model: Xsories Cord Cam Wrist
Sistem de asigurare pentru camere foto-video. Montura tip trepied il face compatibil cu orice camera foto-video cu acest tip de prindere...
139RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)