Linie franare elongata HD Jeep Grand Cherokee ZJ JKS – 550mm

SKU: JKS2292-01

1.177,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

304.88 Lei x 4 rate

Livrare rapida
Bucura-te de livrare rapida, la costuri fixe de transport, oriunde in Romania
Montaj autorizat
Iti punem la dispozitie service specializat 4x4, offroad, overlanding, autorizat R.A.R. in vederea montarii produselor.
Rate 0% dobanda
Beneficiaza de pana la 12 rate lunare cu ajutorul cardurilor speciale de rate cu 0% dobanda.
Inspirat de aventura
Inspirat din fapte reale, BestRide, te pregateste pentru fiecare aventura. Echipeaza-te cu ceea ce ai nevoie traieste amintiri de neuitat.

Descriere

 

Linie franare elongata HD JKS pentru Jeep Grand Cherokee ZJ

 

  • lungimea de 550mm se adapteaza lift-urilor si coborarilor extreme ale puntilor
  • necesitƒÉ ridicare suspensie de la 400mm p√¢nƒÉ la 600 mm
  • kevlarul »ôi construc»õia √ÆmpletitƒÉ din o»õel inoxidabil asigurƒÉ o performan»õƒÉ fiabilƒÉ √Æn cele mai dure medii
  • miezul interior din teflon rƒÉm√¢ne flexibil »ôi este inert fa»õƒÉ de toate lichidele de fr√¢nƒÉ aprobate

Inca din 1989 JKS Manufacturing a proiectat unele dintre cele mai folosite si respecatate produse pentru vehicule Jeep din lume. Totul a inceput cand am realizat originalul brand Quick Disconnect de deconectari rapide pentru sway bar. De atunci gama noastra de produse s-a extins pentru a include favorite cum ar fi ACOS – linia de distantiere ajustabile pentru arcuri elicoidale, si poate cea mai avansata creatie de pana in prezent, sismtemul de suspensie J-Spec ce include conversie frontala de coiloverere pentru JK.

Produse in SUA
Suntem mandri de faptul ca noi continuam sa fabricam toate produsele in SUA, folosind doar materiale premium si aparatura de ultima generatie. Te boti baza mereu pe produsele JKS pentru a va oferi beneficii exceptionale pentru performanta vehiculului. De la suspensii tari de off road la restaurarea geometriei suspensiei pentru o manevrabilitate predictibila si mai buna pe sosea, produsele noastre imbunatatesc experienta de a detine si conduce un vehicul Jeep.

Fiabilitate fara compromis
Pentru ca JKS se foloseste de componentele si tehnologia OE de cate ori este posibil, capacitatea de a conduce masina si fiabilitatea nu sunt compromise. Descoperiti de ce entuziastii Jeep recreationali si competitivi din lume insista pe produsele JKS pentru a imbunatatii performantele Jeep-ului, fiabilitate si versabilitate. Nu este o coincidenta ca cei care cunosc performantele Jeep-urilor, aleg produsele JKS pentru vehiculele lor.

Despre Brand

Din anul 1989, JKS Manufacturing a dezvoltat unele dintre cele mai utilizate si respectate produse din lume pentru vehiculele Jeep. Totul a început atunci cand am pornit la drum cu brandul Quick Disconnect: deconectare rapida a sway-bar-rului. De atunci, gama noastra de produse a fost extinsa pentru a include astfel de elemente populare, cum ar fi linia ACOS a distanțierelor pentru arcurile elicoidale reglabile in inaltime si, probabil, cea mai avansata creație pana in prezent, sistemul SwitchBlade  Sway-bar system cu ratie variabila. Suntem mandri de faptul ca, continuam sa fabricăm toate produsele noastre chiar aici, in SUA, folosind doar materiale de inalta calitate si utilaje de ultima ora. Puteti sa va bazati intotdeauna pe produsele JKS pentru a oferi beneficii incontestabile performantei vehiculului. De la amortizarea impactului al suspensiilor off-road, la restabilirea geometriei suspensiei pentru o manevrare mai sigura si mai previzibila pe sosea, produsele noastre imbunatatesc experienta detinerii si conducerii unui vehicul Jeep. Fiabilitate fara compromis Si pentru ca produsele JKS profita de componentele și tehnologia echipamentului original ori de cate ori este posibil, manevrabilitatea si fiabilitatea vehiculelor nu sunt compromise. Descoperiti de ce entuziastii de aventura si competitii Jeep din intreaga lume insista asupra produselor JKS pentru a imbunatati performanta, fiabilitatea si versatilitatea vehiculului. Nu este o coincidenta faptul ca cei care cunosc cel mai bine performanta Jeep-ului prefera alegerea produselor JKS pentru propriile lor vehicule.
Compatibilitate auto
Marca Model Generatie
Marca Model Generatie
Jeep Grand Cherokee ZJ / ZG 1993-1998

Specificatii

Greutate 1 kg
Brand

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Linie franare elongata HD Jeep Grand Cherokee ZJ JKS – 550mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *