Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Lassa este un Brand Turcesc de anvelope

Fundatiile Lassa, care si-au sarbatorit astazi cea de-a 41-a aniversare in domeniul anvelopelor ca brand principal al Turciei, au fost puse in 1974.

Fondata de Grupul de Companii Sabanci si partenerii sai, a fost redenumita Brisa la zece ani dupa inceperea productiei in 1978 , dupa ce a devenit un partener de joint venture cu gigantul japonez Bridgestone Corporation.

Astazi, anvelopa Lassa este produsa prin tehnologia Brisa si studii de cercetare si dezvoltare.

Lumea merge pe anvelopele Lassa

Continuand sa creasca zi de zi in sectorul anvelopelor, isi exporta expertiza si experienta pe drumurile din Turcia catre intreaga lume, in principal in tarile europene, contribuind astfel la economia tarii.

Produsa de Brisa, care detine una dintre cele mai mari fabrici din lume cu o suprafata de 361.000 m2, ofera consumatorilor calitatea anvelopei Lassa in peste 60 de tari si prin sute de distribuitori.

Dedicata calitatii superioare.

In conformitate cu nevoile pietelor interne si internationale, ofera produse aprobate de institutii independente de testare si a caror calitate a fost certificata cu numeroase premii.

Anvelopele Lassa au castigat Premiul National de Calitate (1993) si Marele Premiu al Calitatii Europene (1996) si sunt produse cu conceptul de calitate care se potriveste cel mai bine drumurilor din Turcia si sunt aprobate de catre institutia germana de certificare TUV SUD.

Anvelopa este utilizata cu incredere de catre consumatori numai dupa ce a ajuns pe piata dupa trecerea testelor de siguranta detaliate.

Anvelope indreptate spre satisfactia clientilor

Una dintre principalele caracteristici care fac din Lassa un producator de top este serviciul perfect oferit clientilor.

A combina cel mai bun produs cu cel mai bun serviciu este prioritatea de top in filosofia corporatista a companiei.

Astazi, Lassa isi mentine statutul de cel mai rapid si mai fiabil brand prin intermediul serviciilor comune de vanzari si aftersale.