RUBICON EXPRESS a fost fondata in 1996. Am fost întotdeauna o companie dedicata off-road’ului, iar scopul nostru a fost intotdeauna sa oferim entuziastilor Jeep cele mai calitative componente de suspensie la cea mai mare valoare posibila.

Aproximativ 20 de ani mai tarziu, concentrarea noastra nu a disparut si suntem mandri ca suntem standardul industriei in suspensiile Jeep aftermarket si in produsele pentru trenul de rulare.

Pasiunea noastra pentru excelenta a fost forta care ne-a impins din prima zi si nu am pierdut niciodată aminitrea inceputurilor noastre umile. Intelegem si respectam investitia pe care o fac clientii nostri in vehiculele lor.

Membrii echipei noastre sunt toti impatimiti Jeepe si vor face tot posibilul pentru a raspunde la orice intrebari legate de produsele pe care le aveti.

Stiind ca un proiect Jeep nu este niciodată „finalizat”, am proiectat toate sistemele noastre de suspensie cu brat scurt, avand in vedere o cale de a le upgrade.

Aceasta a reprezentat baza dezvoltarii primului sistem de suspensie Jeep Long Arm. Aceasta permite pornirea moderata si apoi actualizarea dupa cum doriti.

Mergand inainte, vom continua sa proiectam si sa fabricam sisteme de suspensie de neegalat pentru toate nevoile, dorintele si bugete.

De la masina de zi cu zi, indreptandu-va spre o zi de aventura sau de o saptamana pe traseu, avem produsele, cunostintele si experienta pentru a va aduce acolo si inapoi!

Produsele Rubicon Express sunt testate in lumea reala pentru a asigura cea mai inalta calitate, functionalitate, confort si siguranta.

Atunci cand nu mai exista cale de intoarcere, apelati la Rubicon Express … Un brand si o companie pe care va puteti baza!

Angajamentul nostru fata de clientul:

Calitate – Vom produce mereu piese la cele mai inalte standarde posibile. Ne mandrim cu maiestria noastra.

Performanta – Vom continua sa proiectam si sa construim produse care sa sporeasca performanta vehiculului si sa ofere clientului o valoare reala.

Service – Satisfactia clientilor 100% este obiectivul nostru. Succesul nostru depinde de livrarea a ceea ce promitem si de sustinerea nevoilor clientilor nostri.

Va invitam sa experimentati performanta si calitatea pe care numai produsele Rubicon Express le pot oferi. Lasati mandria noastra in maiestrie sa fie mandria voastra de detinator.