Anvelope ATV / QUDA / UTV DURO KADEN 25×10-12

295,00 lei
Vezi detalii

Anvelope ATV / UTV / QUAD DURO KADEN 25×8-12

295,00 lei
Vezi detalii

DOTZ Tuning Wheels – NUMĂRUL 1 în EUROPA!

Când DOTZ a fost integrat în Grupul ALCAR ca marcă existentă în 1999, a fost doar un nume. Acum, 20 de ani mai târziu, a devenit o pasiune, caracterizată prin angajament, profesionalism și, mai presus de toate, entuziasm, făcându-l un brand de jante consacrat și lider pe piața de schimb auto din Europa de astăzi. Poziționat ca un brand tânăr, DOTZ are o poziție ridicată printre pasionații de jante sofisticate și experți în tuning.

Cumpărătorii DOTZ apreciază nu numai stilul, ci, mai important, produsele sigure, care au fost supuse testului de aciditate și care au tehnica tehnică certificată.

Cu numele DOTZ achiziționați nu numai lucrări de calitate, ci o roată DOTZ vă oferă o declarație pentru mașina dvs. Create în centrul de tehnologie și design din orașul austriac Hirtenberg – sediul european al mărcii – jantele sunt dezvoltate de o echipă de experți în stil tineri și motivați, care se inspiră din piețele principale precum SUA și Japonia. În Europa, DOTZ este considerat un creator de tendințe în piața de tuning.

Sloganul din spatele tuturor modelelor: Când o pasiune este rotundă, de asemenea, merge fără probleme.

Ultimul, dar nu cel din urmă:

Roțile sunt disponibile 24/7. Indiferent unde în Europa este nevoie de o roată DOTZ, datorită unei rețele vaste de furnizori și a unui serviciu de expediere 24 de ore pe zi, roata de vis va ajunge rapid în aproape toate colțurile continentului.