Daystar produce in fiecare an milioane de piese turnate cu injectie cu plastic pe masini de turnare controlate cu micro procesor ‘Van Dorn’ ce variaza ca dimensiuni de la 85 la 400 de tone. Suntem extrem de experimentati in conducerea compusilor elastomerici, cum ar fi PVC-urile flexibile, poliuretanele termoplastice si TPR-urile. Exista, de asemenea, cantitati mari de alte rasini termoplastice.

Cizme

Designul si productia de cizme sau burdufuri elastomere este o specialitate Daystar. Am dezvoltat software-ul de design propriu-zis, baze specializate de turnare prin injectie, robotica speciala si unelte unice de frezat si de strunjire care ne permit sa oferim clientilor nostri solutia optima de ghete la preturi neegalate.

Calitate

Daystar a satisfacut intotdeauna nevoile clientilor nostri prin proiectarea si producerea de piese de o calitate cat mai buna posibil. Din anul 2000, Daystar a obtinut certificarea ISO 9001 si detine momentan certificarea ISO9001: 2008. Aceasta certificare exigenta, recunoscuta la nivel mondial, asigura clientilor nostri ca intregul proces, de la proiectare pana la livrare, este verificat si documentat in mod independent pentru a satisface sau depasi asteptarile clientilor nostri.

Poliuretan turnat

Daystar este un specialist recunoscut in producerea de piese din poliuretan elastomer si microcelulare turnate pentru industria automobilelor. Am dezvoltat mai multe familii de proprietati polimerice care ne dau capacitatea de a potrivi proprietatile materialelor cu aplicatia specifica la indemana.

Inginerie

Ingineria excelenta nu este doar o fraza pentru a captiva atentia la Daystar – este fundamentul companiei noastre. Inginerii Daystar pot executa toate aspectele procesului de proiectare pentru modelarea si simularea pieselor pentru a crea mai multe axe.

Producerea de scule

Daystar produce matrite cu injectare de inalta calitate de peste 30 de ani, variind in sofisticare de la matrite cu cavitati individuale pana la matrite multicavitare cu traverse calde si actiuni secundare.

Echipa calificata, experienta dovedita

Fabrica noastra include mai multe linii de distributie, o camera curata pentru pregatirea otelului pentru operatiuni de lipire, mai multe masini de taiere automate proiectate individual, un laborator pentru testarea pieselor si a proprietatilor materialelor si, cel mai important, o echipa calificata cu experienta dovedita.