Warn proiecteaza si produce o gama completa de accesorii off road ce imbunatatesc performantele vehiculelor cu tractiune integrala, ATV-urilor si vehiculelor utilitare, astfel ea comercializeaza trolii electrice si hidraulice pentru acestea dar si trolii utilitare, protabile, trolii militare, trolii industriale, etc…

Produsele comercializate sunt concepute pentru segmentul de public care doresc instrumente puternice.

Avand clienti din peste 65 de tari, Warn este unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume in domeniul echipamentelor de performanta pentru autovehicule.

Istoric:

Warn a luat nastere in 10 iunie 1948, o companie ce a pornit de la ideea transformarii jeep-urilor din celui de-al doilea razboi mondial in vehicule utile.

Troliul Warn a fost dezvoltat pentru prima oara in 1959, devenind rapid brandul lider pentru curse off-road. Pentru a repecta standardele industriei auto, a obtinut certificare ISO / TS in 2004.

In anul 2007, a dezvoltat troliul de 18.000 lbs pentru pietele de remorcare / recuperare si a fost selectat pentru a furniza toate troliile auto de recuperare pentru programul MRAP al armatei americane.

In anul 2009, Warn a furnizat la programul M-ATV al armaei americane si alansat noul sistem pentru ATV-uri si UTV-uri, iar in 2014 a lansat linia de trolii auto ZEON Platinum, un troliu perfomant din punct de vedere tehnic, cu primul ambreiaj la distanta, folosind o telecomanda wireless avansata.

In prezent Warn produce 600 de produse pentru automobile, powersport, industriale si comerciale, de la troliile auto de recuperare si sitemele de montare pana la capatul rotii si deconectarea conductelor.

Clientii au ales produsle Warn datorita durabilitatii si fiabilitatii acestora.