Totul incepe cu tine, cu nevoile, visele si ambitiile tale. Cu dorinta de a obtine tot ce-i mai bun. Pentru tine si cei dragi. Nu poti ajunge insa sa vezi lucrurile implinite pocnind din degete. Viata este o calatorie. Cu drumuri ca-n palma, dar si cu altele, cu obstacole. Caci nu degeaba spunea J.F. Kennedy ca “daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri”. Si nu este totul.

Sunt clipe in care descoperi ca asfaltul s-a sfarsit si in fata ta, privind spre orizont, te asteapta intinderi neexplorate. Da, te poti intoarce pentru a gasi o raspantie de unde sa purcezi pe o alta cale batatorita. Sau, dimpotriva. Sa alegi aventura. Nu o sa fie simplu, caci nu ai harta care sa te ghideze catre destinatia dorita, implinirea viselor si ambitiilor. Dar daca te echipezi asa cum trebuie, vei trai experiente unice si vei avea satisfactia de a deschide ferestre catre lumi la care nici nu visai.

Nu-s simple vorbe-n vant. Chemarea aventurii ne-a adus si pe noi, in 2008, intr-un astfel de punct. Ne doream sa ducem experientele traite in mijlocul naturii la un alt nivel. Stiam insa ca aveam nevoie de echipamente si accesorii speciale. Un demers deloc facil care ne-a deschis drumul catre grupul restrans al pionierilor din domeniu. Pe care l-am dus insa la bun sfarsit.

Nu eram insa o exceptie. In situatia noastra erau multi pasionati de aventura in natura. In off-road. Cu SUV-uri. De utima generatie sau “monstri sacrii”. Cu motociclete si ATV-uri. Experientele traite de noi, oamenii si producatorii pe care-i cunoscusem le erau de folos, si au fost ingredientele principale pe care le-am folosit ca fundatie pentru Best Ride.

Am construit, in peste un deceniu, un portofoliu de furnizori care include astazi peste 200 de brand-uri de renume din domeniu. Astfel ca, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte pe intreaga durata a anului, pasionatii de aventura au, la un click distanta, accesul la mai mult de 30.000 de produse. Mai mult, aria pe care Best Ride o acopera nu se rezuma doar la Romania, clientii din regiune, dar si din cele mai indepartate colturi ale Europei, avand la dispozitie versiunea in limba engleza a site-ului.

Best Ride este aici ca sa te ajute sa iei cele mai bune decizii posibile. Si iti ofera si expertiza acumulata in competitiile interne si internationale de off-road si rally-raid, in care testeaza multe dinte componentele si echipamentele pe care le ofera magazinul. Portofoliul sau de furnizori si produse se va extinde si in continuare pentru a oferi solutii atat pasionatilor, cat si sportivilor de performanta.

Acestia beneficiaza deja si de o selectie a celor mai importante informatii din domeniul care-I pasioneaza prin intermediul Blog Best Ride. In plus, din start de februarie, vor putea face parte din Clubul Best Ride. O entitate care le va oferi acces catre oferte speciale, cursuri de pilotaj si experiente off-road, sprijin in cariera sportive indiferent de nivelul atins, dar si posibilitatea de a se implica in proiecte de responsabilitate sociala. Si nu numai, pentru ca li se pregatesc o multime de suprize!