Anvelope CST by Maxxis

Anvelopele marca CST sunt oferite de Cheng Shin Rubber Ind. Co Ltd. Angajand peste 20.000 de persoane, Cheng Shin Tire este cel mai mare preoducator de anvelope pentru biciclete din lume si ofera produse si in mai multe aplicatii, distributia sa fiind in peste 150 de tari.

Marca CST acopera o gama larga de segment de pe piata in care includ : anvelope pentru biciclete, anvelope moto, anvelope auto, anvelope off road, anvelope pentru toate tipurile de teren, anvelope pentru autocmioane, anvelope pentru camioane, anvelope pentru stivuitoare, anvelope agricole.

Compania CST ofera echipamente de producte de clasa mondiala cu tehnologie inovatoare si un accept puternic pe calitate, livrare si satisfactia clientilor.

CST adera la cele mai stricte standarde internationale, obinand certificate si premii, printre care se enumera certificarile : DOT, ISO9001, E-Mark, TS 16949 si China Well Know Brand Award.

Utilizand o operatie de productie de prima importanta si o logistica foarte eficienta CST stabileste standardul de excelenta in industria anvelopelor, unde in aceasta companie calitatea, integritatea si serviciule sunt mai mult decat cuvinte, ele sunt baza companiei si asta incepand de la menagementul superior pana la fabrica si dincolo de ea. In continuarea puteti vizualiza lista completa de anvelope CST by Maxxis.