Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Grupul Hankook Tire este o companie de anvelope din Coreea de Sud. Cu sediul in Seoul, Coreea de Sud, grupul este al 7-lea cel mai mare companie de anvelope din lume.

Hankook produce anvelope pentru:

  • Autoturisme de pasageri
  • SUV-uri si Pick-up -uri
  • Camioane si Autobuze
  • Anvelope de competitie

Istorie

Hankook Tire a fost infiintata de bunicul lui Jae Hun Chung in 1941 cunoscuta sub numele de Compania de anvelope Chosun si a fost redenumita Hankook Tire Manufacturing in 1968.

Cuvantul „Hankook” inseamna Coreea in coreeana (adica anvelopele coreene).

Reputatia mondiala a Hankook Tire a crescut in mare masura datorita productiei anvelopei radiale si a productiei de anvelope diagonale.

Compania ofera acum anvelopele ca echipamente originale diferitelor producatori auto.

In plus fata de producerea anuala a aproximativ 92 de milioane de anvelope, compania vinde si baterii, jante din aliaj si placute de frana.

Hankook Tire Co. a anuntat ca compania va investi 1,1 miliarde de dolari pentru a construi o fabrica in Java de vest, Indonezia, ca parte a unui plan de a deveni al 5-lea cel mai mare producator de anvelope din lume.

In data de 9 iunie 2011 a avut loc o ceremonie impresionanta pe o suprafata de 60 de hectare a productiei regionale pentru export catre tarile asiatice, America de Nord si Orientul Mijlociu.

In octombrie 2013, compania a anuntat intentia de a deschide o noua fabrica in Tennessee.