Big Gun Exhaust a fost fondata in 1997 de catre triplul campion national la categoria 4 timpi, Mike Young, Jr. Young stiind exact de ce este nevoie pentru a castiga curse.
El a acumulat experienta venita din munca acestuia pe trasee si a folosit-o in scopul creerii sisteme de evacuare performante si de calitate pentru piata MX si ATV, un eventual Side x Side si Street.

Peste un deceniu de succes si continua crestere sub conducerea Young, Big Gun Exhaust a fost vanduta noului proprietar.

In 2010, Big Gun Exhaust a schimbat conducerea inca odata, trecand printr-o mare restructurare intr-un efort de a imbunatatii brandul.

Cu achizitionarea companiei, un nou management si echipa de vanzari au venit la bord pentru a ajuta reconstruirea brandului Big Gun si pentru a simplifica productia si procesul de fabricare.

Momentan, Big Gun Exhaust are toata productia si fabricarea sub acelasi acoperis, in frumosul oras Corona din California si cunoaste un succes mai mare decat oricand in istoria companiei.

Cu una din cele mai mari lini pentru evacuari pentru 4 timpi disponibil, fabricarea produselor de inalta calitate si avand unul dintre cei mai rapizi timpi din industrie, a permis Big Gun Exhaust sa creasca exponential in ultimii ani si a generat de asemenea un numar imens de clienti in toata lumea.

Avand ca parteneri echipe de curse si piloti de succes, dedicatia Big Gun Exhaust pentru a concura si castiga a crescut si s-a consolidat.

Cu un departament de research si development care lucreaza din greu zi de zi pentru a sta in fruntea competitiei, Big Gun Exhaust a facut toti pasii necesari cate proiectarea unor produse noi si inovatoare pentru viitor.

Liniile EXO, EVO si ECO au fost pana de curand acompaniate de noul, mult anticipata serie Exo Stainless care a ridicat stafeta chiar si mai sus pentru evacuarile aftermarket in piata de ATV si SSV care creste cu rapiditate.