Sediul Two Brothers Racing este situat în Santa Ana, California.

Cu peste 30 de ani în industria motocicletelor, Two Bros este un producător de frunte al sistemelor de eșapament de performanță și al componentelor pentru aftermarket.

Inspirat de un patrimoniu de curse profesioniste, Two Bros face sisteme de evacuare pentru orice, de la biciclete de sport la v-twin cruisers.

Folosind materialele de cea mai bună calitate, toate sistemele de evacuare sunt sudate de mâna și făcute cu mândrie în SUA.

Avand un simt estetic dezvoltat, precum și o pasiune pentru performanță și sunet, Two Brothers Racing vă invită să simțiți ceea ce ați pierdut.

In 1985 au decis sa se profileze pe curse. Two Brothers Racing® a distribuit componente mai sofisticate decat cele de stock. Pana de curand, Two Brothers Racing a crescut intr-o echipa AMA Superbike care a oferit vehicule de curse castigatoare la Campionatul National.

Au devenit repede dependenti de performanta pe care o necesita cursa hiper-competitiva.

Si cu cat echipa lor a construit mai mult, cu atat mai multi oameni au acordat atentie. Componentele, desenele si ideile TBR au devenit din ce in ce mai populare si ca rezultat, baza de clienti a crescut rapid.

In 1993, atat reputatia lor pentru construirea de accesorii de cea mai buna calitate pentru aftermarket, cat si succesul in lumea curselor au atins hiper-viteza.

De atunci, raspunsul a fost imens. Douazeci si cinci de ani de studiu al puterii motorului a dezvoltat produse deosebite foarte bine tunate.

Acum sponsorizeaza sportivii si motociclistii in toate formele de moto cycling. Procesele sunt brevetate, materialele sunt exclusive si pasiunea lor pentru perfectiune este la fel de indrazneata ca atunci cand au inceput productia in acest domeniu.