VARTA Consumer este recunoscut pe plan international pentru calitatea, competenta si proximitatea fata de client.

Producând predominant in sudul tarii, VARTA Consumer este singurul producator de baterii alcaline care se bazeaza pe amplasamentul sau in Germania.

„Made in Germany” este recunoscuta si inteleasa in intreaga lume ca o calitate unica, reprezentând experienta remarcabila in domeniul cercetarii si dezvoltarii, al ingineriei si al productiei.

VARTA – expertii in energie mobila

De la bateriile consumabile, reincarcabile la priza si de lanterne, continua sa personalizeze produsele catre utilizatorul final multumita unei echipe puternice, de lunga durata si cu experienta.

Ca furnizor de baterii de consum, fac parte din Grupul Spectrum Brands de patru miliarde de dolari. Aceasta inseamna ca apartin unei retele globale capabile sa indeplineasca toate cerintele internationale.

Calitate pe care clientii se pot baza in intreaga lume

VARTA Consumer este unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de consum din lume. Compania este lider de piata in Germania, Austria si Elvetia, precum si in alte câteva tari europene.

„Made in Germany” este mai mult decât o eticheta pentru noi. Nu este doar o indicatie fiabila a calitatii, ci si o traditie practica care este in mod special apropiata de inima noastra.

Succesul international prin traditie si inovatie

Cu unitatile internationale de distributie, au stabilit standardul global pentru o munca de inalta calitate. Pentru a face acest lucru, se bazeaza pe profesionisti cu experienta, precum si pe cele mai inalte standarde de productie.

VARTA identifica si converteste rapid noile evolutii de pe piata in functie de nevoile clientilor.

VARTA lucreaza continuu la produse inovatoare, ceea ce le permite sa indeplineasca cerintele in ceea ce priveste calitatea si siguranta mediului.