Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Barum – alegerea inteligenta: anvelope accesibile, durabile.

Anvelopele Barum reprezinta combinatia de succes a versatilitatii si robustetii la un pret bun. Acestea ofera un kilometraj impresionant si caracteristici de conducere echilibrate. Daca trebuie sa te bazezi pe vehiculul tau, atunci Barum este alegerea potrivita pentru tine.

Barum produce anvelope in cele mai moderne fabrici din Europa sub umbrela Grupului Continental. Barum este unul dintre cei mai de succes producatori de anvelope din Europa Centrala si reprezinta o cerinta bine definita a marcii: anvelope bune. Afacere buna.

Istoria Barum

1948 Trei producatori de pneuri – Bata, Rubena si Mitas – fuzioneaza in orasul ceh Zlin. Scrisorile initiale ale companiilor fondatoare sunt aduse impreuna pentru a crea marca Barum.
1966 Barum incepe sa construiasca o fabrica in Otrokovice.
1971 Barum Czech Rally Zlín, care ramane un succes pana in prezent, se desfasoara pentru prima data.
1972 Este finalizata constructia fabricii moderne. Anvelopele Barum continua sa se mai produca si astazi.
1992 Producatorul german de pneuri Continental semneaza un acord de joint venture cu Barum.
1993 Barum este incorporat in Grupul Global Continental si de acum inainte opereaza sub numele Barum Continental. Acest lucru ofera companiei acces la capacitati de cercetare stiintifica de ultima ora si tehnologie de fabricare a anvelopelor de avansate tehnologic, extrem de eficiente.

1994 Certificat Lloyd’s Register in conformitate cu ISO 9001 pentru calitatea procesului de productie a pneurilor pentru autoturisme; certificatul a fost apoi extins la procesul de productie pentru anvelope agricole si camioane in anul urmator.

1996 Productia de anvelope in uzina din Otrokovice a atins aproape 6 milioane de anvelope.

1997 Barum Continental a fost prima companie din Republica Ceha care a primit certificatul ISO 14 001 si EMAS pentru respectarea normelor de mediu. in luna iulie, fabrica a fost lovita de inundatii catastrofale cu daune in valoare de aproape un miliard de coroane cehe.

Productia anuala a depasit 11 milioane de anvelope pentru autoturisme; in iunie, productia de pneuri pentru autoturisme a depasit un milion pentru prima data in istoria fabricii

2001 inceputul productiei in noua fabrica de celule high-tech.

2002 inceputul productiei de noi pneuri Barum Bravuris de mare viteza pentru viteze de pana la 240 km / h, productia totala de anvelope a depasit 15 milioane de piese.

2008 infiintarea unei companii de vanzare cu amanuntul ContiTrade Services s.r.o.

2010 Aniversarea a 40 de ani de la Raliul Barum Ceh, cu un numar record de vizitatori si reprezentanti ai mass-media

2012 Compania a fost redenumita Continental Barum s.r.o.

2013 Introducerea noii generatii de anvelope Barum Bravuris 3HM pe piata, cu performanta HM (High Mileage)

2016 Deschiderea unei noi hale de productie pentru anvelope pentru camioane cu o capacitate planificata de 700.000 de bucati pe an, in valoare de 4,2 miliarde CZK pe an.

2017 Numarul angajatilor din fabrica Otrokovice atinge 4.800, iar compania este acum cel mai mare angajator din regiunea Zlín. Productia anuala depaseste 21 milioane de anvelope pentru autoturisme si aproape ajunge la 1 milion de anvelope pentru camioane.

Barum ramane unul dintre cei mai de succes producatori de pneuri din lume. Anvelopele companiei sunt vandute in intreaga Europa.