Houser Racing – producator mondial de piese ATV si UTV

Cand concurezi pe circuitul motocross national si intampinati dificultati in a obtine piesele de cea mai buna calitate, trebuie sa faceti upgrade la performantele masinii dvs., ce puteti face?

Ei bine, daca sunteti ceva de genul proprietarilor de Houser Racing, pur si simplu incepeti sa va faceti propriile dvs. piese! Asa a inceput pentru noi la sfarsitul anilor ’90, cand obiectivul nostru principal a fost sa facem ceea ce trebuia sa facem pentru a ajunge in cercul castigatorilor.

Acest lucru a dus la solicitarea noastra de a produce unele dintre piesele noastre de inalta calitate pentru un comerciant de la pista, ceea ce am si facut.

Acesta a fost inceputul noii noastre companii, Houser Racing, furnizor de piese ATV de cea mai buna calitate si accesorii. De atunci am devenit un producator de piese de schimb pentru ATV-uri, respectat, de inalta calitate, care ofera clientilor din intreaga lume componente de cea mai buna calitate.

De asemenea, ne-am divizat in piesele de performanta de SSV dupa performanta si am creat un interes puternic in randul celor care cauta acea extra performanta atunci cand concureaza.

Daca conduceti un ATV Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki sau Yamaha, facem performante specifice pentru dvs., plus cateva piese universale concepute pentru a le monta pe toate, cum ar fi kill-switch, cleme pentru linii de frana, cleme de ghidare, frana linii si multe altele.

Veti gasi, de asemenea, o selectie frumoasa de echipamente Polaris 900 si 1000 SSV si echipament UTV, precum si o subcategorie dedicata modelului Yamaha YXZ 1000R.

Daca cautati calitate, ati gasit-o.