Primele anvelope Sailun au fot produse in anul 2001, acum vinde anual peste 30 de milioane de anvelope in epste 50 de tari din intreaga lume, cresterea uimitoare a brandului Sailun a venit in mare parte din intelegerea indelungata a clientilor.

Cand vine vorba de anvelope Sailun, desi sunt anvelope de buget, din cauza intelegerii necesitatilor clientilor brandul Sailun ofera cea mai buna calitate.

Calitatea este foarte esentiala cand vine vorba de anvelopele produse de acest brand.

Compania Sailun a construit in dea lungul anilor 3 valori fundamentale : calitatea, increderea si asistenta.

Trustul acestei compani este castigat prin angajamentul acestei companii fata de obiectivele sale pe termen lung si din intelegerea clientilor.

Anvelopele Sailun au construit o reputatie de invidiat in intraga lume ca producator si ca furnizor de inalta calitate, de mare valoare cu economie premium.

Astfel acest brand acopera o serie larga de aplicatii si produce modele de caucicuri conduse si cercetate pentru fiecare tip de utilizare de zi cu zi.

Compania Sailun selecteaza numai parteneri de clasa mondiala si lideri recunoscuti in specializarea lor in domeniul tehnologiei si industriei cauciucului. Sailun are cinci fabrici, patru dintre ele situate in China si una situata in Vietnam.

Prin intermediul unui spatiu de depozitare corporativ, isi distribuie anvelopele la nivel mondial printr-o retea profesionala precisa de distribuitori de pneuri.

Sailun colaboreaza cu fiecare distribuitor pentru a se asigura ca oportunitatea locala Sailun este maximizata in modul cel mai relevant si potrivit, in acest scop ei au creat un centru de cercetare si dezvoltare in Europa bazandu-se pe cele mai puternice teste din lumea intreaga.

Sailun a inregistrat progrese importante in industria anvelopelor, in ciuda istoriei sale scurte, sailun investeste in prezent peste 30 la suta din resursele sale in cercetare si dezvoltare.

In 2009 alaturi de Universitatea de Stiinta si Tehnologie din Qingdao, compania a fost nominalizata pentru a dezvolta si a construi platforme optime pentru promovarea si imbunatatirea tehnologiei pentru crearea anvelopelor, creand astfel Centrul National de Cercetare pentru Tehnologia Ingineriei Anvelopei si Control Engineering Thenology.

Centrul studiaza si rezolva problemele tehnice principale in procesul de dabircare a anvelopelor.

Viziunea Centrului este de a avansa in industria anvelopelor prin cautarea unei tehnologii imbunatatite si prin productia de produse de calitate superioara.

Centrul acum are peste 300 de specialisti tehnici. Sailun utilizeaza tehnologia informatiei avansate pentru a ajuta la urmarirea datelor fiecarei anvelope produse si pentru a compara calitatea anevlopelor Sailun cu celelalte standarde internationale de calitate si design.

Sailun colaboreaza indeaproape cu institutiile academince pentru a dezvolta si a imbunatati tehnicile de formulare, structura anvelopelor, metodelor de testare ale anvelopelor si tehnologia informatiei.

Misiunea companiei este de a servi comunitatile globale prin furnizarea de produse de cea mai bunca calitate si prin crearea de valoare pentru partiile interesate si prin intemediul echiepi sale, ale partenerilor si a clientilor – toate in timp ce imbunatatirirea anvelopelor produse continua.

Anvelopele Sailun se pot regasi in cadrul BestRide.ro ca anvelope Sailun de vara, anvelope Sailun iarna si anvelope Sailun All-season.