Ironman 4×4 – Suspensii – Trolii – Accesorii

Infintata initial in 1958, ca producator de piese pentru suspensie, compania a luat forma din 1982 ca JSW Parts ca si producator si furnizor de arcuri pentru autobuze, camioane, masini si vehicule 4×4.

In 1988 JW Parts a lansat marca Springman 4×4 de piese si suspensii, ca raspuns la cresterea populatritatii vehiculelor 4×4.

Datorita vanzarilor explozive de 4×4, in 2004 gama Ironman 4×4 s-a extins rapid pentru a raspunde cererii utilizatorilor off road.

In prezent coninentul Australiei serveste drept teren de testare pentru produsele Ironman 4×4, astfel Ironman 4×4 reuseste oferind un raport excelent calitate pret.

Ironman 4×4 ofera solutii pentru tot cadrul industrei 4×4 de la suspensii si arcuri pana la snorkel, trolii, hi lift, scuturi etc.

Produsele Ironman 4 × 4 sunt proiectate in Australia si distribuite in intreaga lume.

Infiintata initial in 1958, ca producator de piese pentru suspensii din Melbourne, numit Jacob Spring Works.

Compania s-a infiintat in 1982 sub denumirea de JSW Parts (scurtatura pentru Jacob Spring Works) pentru proiectarea si furnizarea de arcuri cu foi si elicoidale pentru autoturisme, camioane, autobuze si vehicule de 4×4.

Compania JSW a devenit in curand cunoscuta ca producator si furnizor de piese de suspensie in intreaga lume.

in 1988, JSW Parts a lansat marca Springman 4×4 de piese si suspensii, ca raspuns la cresterea popularitatii vehiculelor de 4×4, recunoscand ca sistemele de suspensie standard nu au fost proiectate pentru a face fata incarcarilor aditionale de bullbar, trolii si combustibil suplimentar rezervoare.

Datorita vanzarilor de 4×4 in crestere, in 2004 gama de produse Ironman 4×4 s-a extins rapid pentru a satisface cererea utilizatorilor off-road care cauta solutii care sa permita vehiculelor lor sa circule in afara drumurilor incarcate cu accesorii, cum ar fi trolii, echipamente de recuperare, bare de protectie, copertine, lumini si upgrade-uri electrice.

Astazi, continentul vast al Australiei serveste drept teren de testare perfect pentru produsele Ironman 4×4, prin urmare, deci indiferent daca sunteti in cautarea aventurii sau doar conduceti copiii la scoala, Ironman 4×4 poate oferi calitate si valoare pentru bani.

Multe flote si organizatii militare din intreaga lume au recunoscut calitatea designului si fabricarii produselor Ironman 4×4.

Impreuna cu aceste solutii serioase, produsele Ironman 4×4 sunt, de asemenea, alese in intreaga lume de echipele de competitie si de soferii offroad si au incheiat cu succes Raliul Dakar.

Produsele Ironman 4 × 4 sunt stocate in numeroasele noastre depozite, printre care Melbourne, Newcastle, Brisbane, Townsville, Australia de Sud si Perth.

Toate depozitele sunt conectate la computer ,la Call Center-ul nostru la Melbourne Head Office, in timp ce Ironman 4x4s depozite internationale si birouri sunt conduse de Ironman 4×4 Thailanda si Ironman 4×4 Africa de Sud.

Ironman 4 × 4 ofera solutii de mare valoare pentru bani pentru toate sectoarele din industria 4 × 4, cu o abordare versatila si cu gandire in viitor, indiferent daca este vorba de uz recreational, militar sau comercial, la Ironman 4 × 4 putem spune cu siguranta ca folositi produse de clasa mondiala.